Neler Yeni

Kurtulamadığım kepek problemi

Akhisarli45

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
335
İsim
Berke
Kurtulamadığım bir kepek problemim var. Duştan sonra saçım kuruyunca saçımın dibi resmen kabuk tutuyor. Kaşlarımın dibide aynı şekilde.
Yok saçın ıslak kalıyordur ondan oluyordur falan her türlü kurutma yöntemini denedim az kurttum çok kurttum havluyla kuruttum makinayla yaptım bişey değişmedi.
Cildiye gittim piyasadaki kepek önleyici şampuanları kullan dedi başından savdı
Şampuanımı defalarca değiştirdim değişmedi bişey

Hasdur Bakiye

80+ Bronze
Kurtulamadığım bir kepek problemim var. Duştan sonra saçım kuruyunca saçımın dibi resmen kabuk tutuyor. Kaşlarımın dibide aynı şekilde.
Yok saçın ıslak kalıyordur ondan oluyordur falan her türlü kurutma yöntemini denedim az kurttum çok kurttum havluyla kuruttum makinayla yaptım bişey değişmedi.
CmCCJ-WWMAE4762.jpg

Tavsiye Ederim

musti1824

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
171
İsim
Mustafa Aydın
Benim de felaket şekilde kepek problemim vardı buradaki bir arkadaşın tavsiyesiyle bunu aldım ve tamamen kurtuldum kepekten ama düzenli olarak haftada 2 3 kere kullanmalısın yaklaşık 1 2 ay sonra düzeliyor bende düzeldi denemeni tavsiye ederim.

Head & Shoulders Clinical Strength Şampuan 400 ml

Enes34Nacir

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,721
İsim
Enes Nacir
İlgilendiği Kategoriler
Toplama kasa
19 yaşımdayım 5 yıldır kepek sorunu ile uğraşıyorum 1000₺ ye dahi aldığım şampiyonlar geçirmedi 0a vuracam en son ***
Mesaj otomatik birleştirildi:

Benim de felaket şekilde kepek problemim vardı buradaki bir arkadaşın tavsiyesiyle bunu aldım ve tamamen kurtuldum kepekten ama düzenli olarak haftada 2 3 kere kullanmalısın yaklaşık 1 2 ay sonra düzeliyor bende düzeldi denemeni tavsiye ederim.

Bunu da denedim bu geçirmesede azaltıyor

Aquamen

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
336
İsim
ibrahim demir
Ilk önce saçını yağla heryerini
Ince sık bir tarak ile önden arkaya doğru tara sertce haftada bir yap
indir.jpeg

musti1824

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
171
İsim
Mustafa Aydın
19 yaşımdayım 5 yıldır kepek sorunu ile uğraşıyorum 1000₺ ye dahi aldığım şampiyonlar geçirmedi 0a vuracam en son ***

Bunu da denedim bu geçirmesede azaltıyor
bende tamamen düzeldi belki kişiden kişiye değişiklik oluyordur

Amanita

80+ Gold
En İyi Cevap
3
Kepek oluyor diye sürekli saçını şampuanlamaktan vazgeç. Şampuanladıktan sonra bakım yağı ya da saç kremi uygula.

dalgakıran06

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
278
İsim
Enes
öncellikle aynı sorun bende de vardı. çözümü olmayabilir ara ara nüksder bu. 3 numara saçı öneririm. kendine yakışmaz falan sanma herkese yakışır. bi de losyonları satılıyor onlardan alabilirsin bi doktora gidersen sana yazar o.

ExploiT

80+ Bronze
Bende aynı sorunu yaşıyordum medikal şampuan ve kremler kullanarak sorunu çözdüm tabi bunlar doktor tavsiyesi ile verilen reçeteli ilaçlar olduğundan paylaşmam doğru olmaz. Sadece reçete haricinde normal şampuan olarak kullanacağın Ducray Anaphase şampuanını öneririm.

Akhisarli45

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
335
İsim
Berke
yağlı kremler kullan
Denendi

Biraz fiyatı yüksek geldi şuan yves Rocher den bir şampuan aldım bu bitince denerim ama fiyatı bir tık fazla geldi. 2 güne bir yıkıyorum mecburen

Biraz fiyatı yüksek geldi şuan yves Rocher den bir şampuan aldım bu bitince denerim ama fiyatı bir tık fazla geldi. 2 güne bir yıkıyorum mecburen

Kepek oluyor diye sürekli saçını şampuanlamaktan vazgeç. Şampuanladıktan sonra bakım yağı ya da saç kremi uygula.
Kullanıyorum ama pek bir etkisi yok

Bende aynı sorunu yaşıyordum medikal şampuan ve kremler kullanarak sorunu çözdüm tabi bunlar doktor tavsiyesi ile verilen reçeteli ilaçlar olduğundan paylaşmam doğru olmaz. Sadece reçete haricinde normal şampuan olarak kullanacağın Ducray Anaphase şampuanını öneririm.

İlaç dediğiniz doktor hap vb bişey mi veriyor yoksa direk saça sürülen bişey mi

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,015,441
Üyeler
160,849
Son üye
GunduzBey
Top Bottom