Neler Yeni

Kuru Saç Hakkında Yardım

vettunivezzeytuni

80+ Bronze
Agalar saçlarım kuru ve sert doğru düzgün şekil almıyor diye baya kısalttım sağlıklı bir şekilde tekrardan uzatmak için fakat ne yapacağım bilmiyorum.

*Saçlarım kuru ve sert ve seboreik Dermatitim var.*
Head and shoulders clinical strenght kullandım. Çoğunlukla azalttı hala var mı var fakat eskisine oranla çok çok iyi. Fakat sorun şu ki h&s çok tuzlu olduğu için saçın anasını belledi kupkuru kaldı.

Hem kepek çıkmasın hemde yumuşacık şekil alabilen saçlarım olsun istiyorum yardımınıza ihtiyacım var

Ekler

• images (7).jpeg
    images (7).jpeg
    22 KB · Hit: 51

DocToR2

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,975
İsim
Furkan Aytan
İlgilendiği Kategoriler
Sıcak Fırsatlar , Ekran Kartı
Discord
DocToR#3732
benim bildiğim kuru saça hindistan cevizi yağı iyi gelir hatta bir kere avondan falan mı ne almıştık

muratktş

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
44
İsim
murat aktaş
yeşil sabun öneririm. İlk 3-4 kullanımda saçı sertleştiriyor saç alıştıktan sonra yumuşacık saçların oluyor. Yıllardır yeşil sabun kullanıyorum normal şampuanlar saçı öldüren kimyasaldan başka bir şey değiller.

shame0

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
15
İsim
Merdan Demir
Steam
https://steamcommunity.com/id/shame123
Discord
werdan#1089
1662410706555.png

Denemeye değer eczanelerde satılıyor, 2 haftaya etkisini görüyorsun. Çok araştırdım en iyi sonuç bu oldu. *Bende de seboreik dermatit vardı*

vettunivezzeytuni

80+ Bronze
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
yeşil sabun öneririm. İlk 3-4 kullanımda saçı sertleştiriyor saç alıştıktan sonra yumuşacık saçların oluyor. Yıllardır yeşil sabun kullanıyorum normal şampuanlar saçı öldüren kimyasaldan başka bir şey değiller.
hocam uzun vadede kellik oluyor diye duydum maalesef
Mesaj otomatik birleştirildi:

Alıntıyı görüntüle
Denemeye değer eczanelerde satılıyor, 2 haftaya etkisini görüyorsun. Çok araştırdım en iyi sonuç bu oldu. *Bende de seboreik dermatit vardı*
hocam şu anda kepekten neredeyse eser yok kullandığım şampuan sayesinde. Zaten önceden dermatolojiye gittiğimde bu tarz losyon ve şampuan vermişlerdi. Kullandım,geçirdi ve bırakıp başka bir şampuana geçtikten sonra hemen başladı kepek.

benim bildiğim kuru saça hindistan cevizi yağı iyi gelir hatta bir kere avondan falan mı ne almıştık
Hocam o tarz yağları içinde bulunduran saç bakım maskesi gibi bir şey arıyorum. Direkt yağ almaktansa.

DocToR2

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,975
İsim
Furkan Aytan
İlgilendiği Kategoriler
Sıcak Fırsatlar , Ekran Kartı
Discord
DocToR#3732
hocam uzun vadede kellik oluyor diye duydum maalesef

hocam şu anda kepekten neredeyse eser yok kullandığım şampuan sayesinde. Zaten önceden dermatolojiye gittiğimde bu tarz losyon ve şampuan vermişlerdi. Kullandım,geçirdi ve bırakıp başka bir şampuana geçtikten sonra hemen başladı kepek.

Hocam o tarz yağları içinde bulunduran saç bakım maskesi gibi bir şey arıyorum. Direkt yağ almaktansa.
Yani onlarda etkili olur

vettunivezzeytuni

80+ Bronze
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
benimde saçlar kuru, sert, kabarık ve kalın. farklı şampuanda, yağda kremde denedim ama istediğim hale dönmedi. artık genetik olduğunu düşünüyorum ondan saldım. en çok krem iyi gelmişti kullanmaya devam ediyorum.
kullandığım ürün: Elidor argan yağı ve hibisküs özü

vettunivezzeytuni

80+ Bronze
benimde saçlar kuru, sert, kabarık ve kalın. farklı şampuanda, yağda kremde denedim ama istediğim hale dönmedi. artık genetik olduğunu düşünüyorum ondan saldım. en çok krem iyi gelmişti kullanmaya devam ediyorum.
kullandığım ürün: Elidor argan yağı ve hibisküs özü
hocam özelden linkini atma şansınız var mı?

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,018,195
Üyeler
161,406
Son üye
Cenk_Tr
Top Bottom