Neler Yeni

Yardım Kurulum sonrası testler?

Latino

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
64
İsim
Tufan
Asus Tuf Gaming A15 aldım. Win 11 pro kurdum(lisanssız) ve Windows Update güncellemelerini yaptım. Asus'un sitesinde driverlerine baktım ama gerek yok sanırım. Çünkü Win update hepsini indirmiş sanırım. Peki şimdi hangi testleri yapmalıyım? Yardımcı olursanız sevinirim.

samet135

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
610
İsim
Samet Yeniköy
Asus Tuf Gaming A15 aldım. Win 11 pro kurdum(lisanssız) ve Windows Update güncellemelerini yaptım. Asus'un sitesinde driverlerine baktım ama gerek yok sanırım. Çünkü Win update hepsini indirmiş sanırım. Peki şimdi hangi testleri yapmalıyım? Yardımcı olursanız sevinirim.
win update hepsini indirmemişti bende. Aygıt yöneticisinden sürümleri kontrol edin. Ssd testi yapabilirsiniz sıcaklıklara bakabilirsiniz işlemciyi ekran kartını yüke sokup olması gereken performansı verdiğinden emin olabilirsiniz

Latino

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
64
İsim
Tufan
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
win update hepsini indirmemişti bende. Aygıt yöneticisinden sürümleri kontrol edin. Ssd testi yapabilirsiniz sıcaklıklara bakabilirsiniz işlemciyi ekran kartını yüke sokup olması gereken performansı verdiğinden emin olabilirsiniz
Bende indirme hatası göremedim ve aygıt yöneticisinde sarı ünlem hiç yok. Dxdiag ile baktığımda da ekran kartı gözüküyor 2 tane. O dediğiniz testlerin adı nedir?

$ilent

80+ Titanium
En İyi Cevap
2
Superposition Benchmark ile ekran kartı, CrystalDiskMark ile depolamayı, OCCT ile işlemciyi test edebilirsin.

Top Bottom