Neler Yeni

Yardım Kuryelik için şirket-motor önerisi

Endrgn

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
1
İsim
Ender
İlgilendiği Kategoriler
Teknoloji, Arabalar,
Bütçe
35000
Arkadaşlar iyi hgünler herkese esnaf kuryeliğe başlayacağım da motor alıcam
RKS model motor düşünüyorum spontini-110 nasıldır iyi midir? kullanan var mı birde şirker olarak
Yemeksepeti ve VİGO arasında kaldım kurye arkadaşlar var yardımcı olabilir mi lütfen

dhnky52

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
1
İsim
Duhan
kanka bende başlarken rks veya spontini düşünüyordum uzun süredir motorlarla uğraşan arkadaşım honda dio almamı önerdi. O fiyatlara varmıdır bilmem ama almışken iyisini almak daha iyidir, arızasıyla yolda kalmasıyla uğraşmassın. 15k kilometre sürdüm hiçbir sorun yaşamadım. Ben trendyol go da çalışıyordum. Geçen sene en çok kazandıran yemeksepeti ile trendyol du şuan nasıl tam bilmiyorum. Tekrar başlasam yine trendyolu seçerdim. Damacana taşıma derdin yok. Yemeksepetinin çalışma saati mevzusunu bilmiyorum ama trendyol da istediğin saat kadar çalışabiliyosun. İlk zamanlar parttım ama full time çalışandım. Ona rağmen 45 saat altı çalıştım yinede sorun olmadı.Varsa sorun cevaplarım.

AfniSoDeadly

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,645
İsim
Burak Tokgöz
Arkadaşlar iyi hgünler herkese esnaf kuryeliğe başlayacağım da motor alıcam
RKS model motor düşünüyorum spontini-110 nasıldır iyi midir? kullanan var mı birde şirker olarak
Yemeksepeti ve VİGO arasında kaldım kurye arkadaşlar var yardımcı olabilir mi lütfen
Motor fiyatları uçmuş gitmis rks düşünmeyin bence malzeme kalitesi pek iyi degil örneğin yamaha crypton vardi biz de 80k kmlere kadar gelmişti debriyaj balatası hariç bir şeyi değişmedi yağı da ortalama 1500km de degistiriyorduk eşek gibi biniyordum o zamanlar kaldirimdan atliyordum teker yapiyordum daga cikiyordum son devirlerine kadar zorluyordum bana misin demiyordu şimdi rks jaguar var şase motor birebir ayni ama malzeme kalitesi bir değil maalesef şuan 35k küsur km de ama bakimlarini daha dikkatli yapmak lazim biz yine ortalama 1500 kmlerde yagini degistirdik yine crypton gibi kullandim ama şuan krank sesi var ve deli gibi yağ yakiyor sıfır motor alma zorunluluğunuz yoksa ikinci elden japon bakın derim kuryelik gibi bi meslekte motorun kalitesi önemli

Dahası  
Reaksiyon skoru
12,144
İsim
Murat Orhan
Motor fiyatları uçmuş gitmis rks düşünmeyin bence malzeme kalitesi pek iyi degil örneğin yamaha crypton vardi biz de 80k kmlere kadar gelmişti debriyaj balatası hariç bir şeyi değişmedi yağı da ortalama 1500km de degistiriyorduk eşek gibi biniyordum o zamanlar kaldirimdan atliyordum teker yapiyordum daga cikiyordum son devirlerine kadar zorluyordum bana misin demiyordu şimdi rks jaguar var şase motor birebir ayni ama malzeme kalitesi bir değil maalesef sıfır motor alma zorunluluğunuz yoksa ikinci elden japon bakın derim kuryelik gibi bi meslekte motorun kalitesi önemli
Rks motorlarının kalitesi gayet iyi günümüzde herkes rks kullanıyor kuryelikte hocam. Siz bidaha bakın bence.

AfniSoDeadly

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,645
İsim
Burak Tokgöz
kanka bende başlarken rks veya spontini düşünüyordum uzun süredir motorlarla uğraşan arkadaşım honda dio almamı önerdi. O fiyatlara varmıdır bilmem ama almışken iyisini almak daha iyidir, arızasıyla yolda kalmasıyla uğraşmassın. 15k kilometre sürdüm hiçbir sorun yaşamadım. Ben trendyol go da çalışıyordum. Geçen sene en çok kazandıran yemeksepeti ile trendyol du şuan nasıl tam bilmiyorum. Tekrar başlasam yine trendyolu seçerdim. Damacana taşıma derdin yok. Yemeksepetinin çalışma saati mevzusunu bilmiyorum ama trendyol da istediğin saat kadar çalışabiliyosun. İlk zamanlar parttım ama full time çalışandım. Ona rağmen 45 saat altı çalıştım yinede sorun olmadı.Varsa sorun cevaplarım.
Ben de düşünüyorum hocam ne kadar kazaniyordunuz ortalama giderler dışında ne kadar kaliyor cebinize

dhnky52

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
1
İsim
Duhan
Ben de düşünüyorum hocam ne kadar kazaniyordunuz ortalama giderler dışında ne kadar kaliyor cebinize
Geçen sene genelde ayda 24-25k fatura kesiyordum. Giderlerim muhasebe 250 yeme içme 1.5k motor bakımı 300 benzini tam hatırlamıyorum ama 1.5-2k vardı sanırım onun dışında devlete vergi ödemen var. Haftanın 6 günü genelde 9 de sistemi açar 43 49 55 paketlere kaçta ulaşırsam kapardım.ist sarıyer bölgesinde bu paketlere ulaşmak zordu. Eğer ist deysen ve beşiktaş bölgesine hakimsen işin dahada kolaylaşır kazancın artar.

asmarena6

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
495
İsim
Berk Era
mondial drift işini fazlasıyla görür. piyasasıda olan motor.
Mesaj otomatik birleştirildi:

5 kuryenin muhasebesini tutuyorum.
ayda 15+kdv fatura kesende var 25+ kesende. biraz çalışma saatine bağlı ben çalışma saatlerini tabi görmediğim için o kadarını bilmiyorum ama 15 bin kesenler 2. iş olarak yapıyorlar öğlen 4 ten akşama kadar falan çalışarak.

Masraflarıda Teorik olarak Bağkur+Vergi+Motor masrafları derken 5-7 bini buluyordur muhtemelen. Ama bağkuru ödemiyorlar. Fişleri %3ünü verip parayla satın vergiyi öyle kurtarıyorlar genç girişimci falan girerse oda seni biraz kurtarıyor. falan filan gerisi katakulli :D

Son düzenleme:

AfniSoDeadly

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,645
İsim
Burak Tokgöz
Geçen sene genelde ayda 24-25k fatura kesiyordum. Giderlerim muhasebe 250 yeme içme 1.5k motor bakımı 300 benzini tam hatırlamıyorum ama 1.5-2k vardı sanırım onun dışında devlete vergi ödemen var. Haftanın 6 günü genelde 9 de sistemi açar 43 49 55 paketlere kaçta ulaşırsam kapardım.ist sarıyer bölgesinde bu paketlere ulaşmak zordu. Eğer ist deysen ve beşiktaş bölgesine hakimsen işin dahada kolaylaşır kazancın artar.
ben daha küçük bi mahalledeyim izmir de ama iş için çıkar giderim bir yerlere

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,030,923
Üyeler
163,407
Son üye
Quartzz00
Top Bottom