HoYeon Jung
80+ Gold
Kar var diyo hocam kar nasıl götürsün.Kuşunuzdan değerli değildir diye düşünyorum
Kar var diyo hocam kar nasıl götürsün.Kuşunuzdan değerli değildir diye düşünyorum
Yapamıyor, kabız olmuş sanırım.Diskilamasini kontrol edin stres tüy dökülmesi yapar. Rahat yapıyor mu önemli
Hocam dışarı çıkamıyoruz, çıksak bile kar yürüyenmeyecek kadar fazla. Hadi diyelim ki veteriner açık ve bir şekilde dışarı çıktım. Arabayı nasıl çıkartacağım? Ayrıca, kar soğuğunda kuşu dışarda elimde mi götüreyim?Kuşunuzdan değerli değildir diye düşünyorum
Ağzına 1 2 kaşık zeytinyağı damlat anüsün e de sür kabız olduğundan emin isen.Yapamıyor, kabız olmuş sanırım.
Mesaj otomatik birleştirildi:
Hocam dışarı çıkamıyoruz, çıksak bile kar yürüyenmeyecek kadar fazla. Hadi diyelim ki veteriner açık ve bir şekilde dışarı çıktım. Arabayı nasıl çıkartacağım? Ayrıca, kar soğuğunda kuşu dışarda elimde mi götüreyim?
Yemlerini yiyor mu? Su içiyor mu? Evinizin ısısı nasıl? Mümkünse taze dışkısının fotoğrafını atar mısınız
Eğer tüyleri dökülüyor ve halsiz se acilen veterinere götürArkadaşlar merhaba. Kuşum dünden beri çok halsiz gibi, tuvaletini yapmıyor ve gözünün etrafındaki tüyler dökülüyor. Niye olabilir, lütfen yardım edin.
Arkadaşlar anlayan yok mu?
Hocam esbiri yapılacak konumuHocam nane limon kaynatın bir şeyi kalmaz hocam
Evet, eminim. Zeytinyağı içirip sürücem.Ağzına 1 2 kaşık zeytinyağı damlat anüsün e de sür kabız olduğundan emin isen.
Elimizle yem yedirdik biraz, kabızlığı için de zeytinyağı içircez.Suyunu içtiğinden emin olun, yemi stersliyken az yemesi normal. Dışkısını kabız ise yapamaz, 2 gün daha böyle devam ederse ne yapıp ne edip veterinere götürün. Kendi dışkısından zehirlenmesin
Fazla içirmeyin, 1-2 damla yeterli olacaktırEvet, eminim. Zeytinyağı içirip sürücem.
Elimizle yem yedirdik biraz, kabızlığı için de zeytinyağı içircez.
Dene bakalım iyi gelirse yaz şifa olsun.Evet, eminim. Zeytinyağı içirip sürücem.
Elimizle yem yedirdik biraz, kabızlığı için de zeytinyağı içircez.
Hayır, çok fazla olur o kusar. 1-2 damla yeter de artar bileÇay kaşığının yarısı kadar içirecektim.
İyi yapmışsın çay kaşığı ile 1 2 damla ver diyecektim cümleyi yanlış yazmışım aman aman.Çay kaşığının yarısı kadar içirecektim.