Koltuk aldığım sıra 1 hafta da 3 kere değiştirdiler başka firma kolay kolay yapmazdı emin olabilirsin fiyatları bazen tuzlu ama müşteriye yardım yok demek yanlış toxic bir hareketlerini görmedim.vatanbilgisayardan bisey satin alinmaz, toxic firma
ben gördüm kardeşim. mağazaya gidip monitör aldım, magazada kutusunu açıp yalandan 2 ölü pixel testi yaptılar. sonra paketlediler. eve geldim masama sığmadı monitör geri götürdüm 1 saat icinde geri iade almadılar, neymis efendim kutusu acilmis malmis 2. el oluyomus. allah belalarini versin birdaha mal alirsam ordan. birde dalga geçiyor internetten alsaydiniz geri iade hakkınız olurdu.Koltuk aldığım sıra 1 hafta da 3 kere değiştirdiler başka firma kolay kolay yapmazdı emin olabilirsin fiyatları bazen tuzlu ama müşteriye yardım yok demek yanlış toxic bir hareketlerini görmedim.
Haklılar? Gözünle görüyorsun kutusunu açıyorsun sonra vatan suçlu yok daha neler hangi firma iadeni alırdı bir söyleseneben gördüm kardeşim. mağazaya gidip monitör aldım, magazada kutusunu açıp yalandan 2 ölü pixel testi yaptılar. sonra paketlediler. eve geldim masama sığmadı monitör geri götürdüm 1 saat icinde geri iade almadılar, neymis efendim kutusu acilmis malmis 2. el oluyomus. allah belalarini versin birdaha mal alirsam ordan. birde dalga geçiyor internetten alsaydiniz geri iade hakkınız olurdu.
çokta umrumdaydi, ayni magazadan bi tik ufak monitörle değişmek istedim sanki eve geldik yedik monitorlerini geri iade almiyorlar.Haklılar? Gözünle görüyorsun kutusunu açıyorsun sonra vatan suçlu yok daha neler hangi firma iadeni alırdı bir söylesene
ayrıca sikayetvarda kac kisi yazmis 3 tane ölü piksel cikmadan geri iade almıyor falan, garantiye yolluyoruz ayagina milleti uğraştırıp duruyorlar ***** firmaHaklılar? Gözünle görüyorsun kutusunu açıyorsun sonra vatan suçlu yok daha neler hangi firma iadeni alırdı bir söylesene
Bunu yapacak bir mağaza yok hocam ürünü açınca siz onlar da satamıyor çok normal bir durumçokta umrumdaydi, ayni magazadan bi tik ufak monitörle değişmek istedim sanki eve geldik yedik monitorlerini geri iade almiyorlar.
Mesaj otomatik birleştirildi:
ayrıca sikayetvarda kac kisi yazmis 3 tane ölü piksel cikmadan geri iade almıyor falan, garantiye yolluyoruz ayagina milleti uğraştırıp duruyorlar ***** firma
Dostum kusura bakma da ölçü vs kendin önceden hesaplamalıydın. Üründe sorun olmasa bile şahsen başkasının iade ettiği ürünü almak istemezdim. Keyfi iadeyi kabul etmemeleri normal.ben gördüm kardeşim. mağazaya gidip monitör aldım, magazada kutusunu açıp yalandan 2 ölü pixel testi yaptılar. sonra paketlediler. eve geldim masama sığmadı monitör geri götürdüm 1 saat icinde geri iade almadılar, neymis efendim kutusu acilmis malmis 2. el oluyomus. allah belalarini versin birdaha mal alirsam ordan. birde dalga geçiyor internetten alsaydiniz geri iade hakkınız olurdu.
3 ölü piksel de vatanla alakalı değil satın aldığınız monitörün firması kimse onun kararı fakat bu doğru değil 1 pixel de artık bir kusur vatan yollar red veren ithalatçı firma olur hocam o da hakem heyetine artıkçokta umrumdaydi, ayni magazadan bi tik ufak monitörle değişmek istedim sanki eve geldik yedik monitorlerini geri iade almiyorlar.
Mesaj otomatik birleştirildi:
ayrıca sikayetvarda kac kisi yazmis 3 tane ölü piksel cikmadan geri iade almıyor falan, garantiye yolluyoruz ayagina milleti uğraştırıp duruyorlar ***** firma
hesaplama değil internetten alsaydım 14 gün koşulsuz şartsız iade hakki vardi ama magazaya gideyim bi sorun olursa geri getiririm diye elden alayim dedim almaz olaydim bu saatten sonra vatan ayağımı öpse ordan bir şey almamDostum kusura bakma da ölçü vs kendin önceden hesaplamalıydın. Üründe sorun olmasa bile şahsen başkasının iade ettiği ürünü almak istemezdim. Keyfi iadeyi kabul etmemeleri normal.
Elektronikte koşulsuz iadeye en son bir düzenleme gelmişti diye biliyorum. İnternetteki firmalarda sorun çıkarabiliyor.hesaplama değil internetten alsaydım 14 gün koşulsuz şartsız iade hakki vardi ama magazaya gideyim bi sorun olursa geri getiririm diye elden alayim dedim almaz olaydim bu saatten sonra vatan ayağımı öpse ordan bir şey almam
o yasa ertelendi 2024 e kadar, hala daha internetten aldigin urunu 14 gün icerisinde geri iade edebilirsin. tabi satici dolandiricinin teki degilse ve seni uğraştırmazsaElektronikte koşulsuz iadeye en son bir düzenleme gelmişti diye biliyorum. İnternetteki firmalarda sorun çıkarabiliyor.
Güzel kardeşim, aynı ürünün kutusundan bulursan seri no vs önemli değil. gerekirse oraları yırtar yine de göndeririz dediler. Ama orijinal kutu şart dediler. Mesele seri no meselesi değil. Zaten işlemcinin üstünde yazıyor seri no.Bir yerden kutu almanın bir anlamı olmaz, işlemcinin seri numarası kutu üzerinde yazar, muhtemelen ürünün seri numarasına ihtiyaç duydukları için kutuyu senden istiyorlardır, yani vatan bilgisayardan topladığın sistemin tüm bilgileri sistem üzerinde kayıtlı olması lazım, yardımcı olamamaları tuhaf olmuş, kısacası farklı bir kutunun senin işine yarayacağını sanmıyorum o sebeple kutu ile uğraşma şikayet var a yaz genelde oradan ulaşıp yardımcı olmaya çalışıyorlar olmadı hakem heyetine gidersin.