Neler Yeni

Kutusuz işlemciler neden pahalı?

ifatxh

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
192
İsim
Fatih
İlgilendiği Kategoriler
programlama
Şimdi herkes diyebilir, "Efsane Cuma" vs. ama iş öyle değil. Ben bu indirimlerden önce de sistem toplarken (önceki açtığım konulara bakabilirsiniz) AMD Ryzen 3 3100'ün kutusuz hali kutulu halinden daha pahalıydı. Neden böyle? Çünkü kutulu işlemcide ekstra kitapçıklar vs. oluyor daha pahalı olmasın gerekmiyor mu?

Screenshot_1.png

FightForHonor

80+ Platinum
En İyi Cevap
33
Şimdi herkes diyebilir, "Efsane Cuma" vs. ama iş öyle değil. Ben bu indirimlerden önce de sistem toplarken (önceki açtığım konulara bakabilirsiniz) AMD Ryzen 3 3100'ün kutusuz hali kutulu halinden daha pahalıydı. Neden böyle? Çünkü kutulu işlemcide ekstra kitapçıklar vs. oluyor daha pahalı olmasın gerekmiyor mu?

Alıntıyı görüntüle
Onu bende görüp merak ediyordum takipdeyim konuyu

Dahası  
Reaksiyon skoru
52
İsim
Mervan Fırat
en pahalı kutusuzu ve en ucuz kutuluyu karşılaştırsan ortaya böyle bir durum çıkabilir. ikisininde en ucuzunu karşılaştırırsan kutusuz her zaman daha ucuz olur diye düşünüyorum

ifatxh

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
192
İsim
Fatih
İlgilendiği Kategoriler
programlama
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Yoo normalde kutusuzlar ucuz.
Sana öyle denk gelmiş galiba

Rica : imzayı biraz küçült
Hayır gerçekten... Ben indirimlerden önce de sistem toplama paylaşımları yaptım forumda bakabilirsin. Çoğunlukla gördüğüm, kutusuzlar kutululardan daha pahalı...

OK küçültürüm imzayı.

Mertpk

80+ Platinum
En İyi Cevap
5
Dahası  
Reaksiyon skoru
27,808
İsim
Mert Metshi

Alıntıyı görüntüle
satıcı farkı biri garaj online elektronik birisi bizde hesaplı adam tray işlemci satıyor o yüzden kutusuz yani kutusuz daha pahalı diye bir şey yok

ifatxh

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
192
İsim
Fatih
İlgilendiği Kategoriler
programlama
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
en pahalı kutusuzu ve en ucuz kutuluyu karşılaştırsan ortaya böyle bir durum çıkabilir. ikisininde en ucuzunu karşılaştırırsan kutusuz her zaman daha ucuz olur diye düşünüyorum
Fotoğrafta da gördüğün üzere Akakçe'den aldım SS'i.

Mertpk

80+ Platinum
En İyi Cevap
5
Dahası  
Reaksiyon skoru
27,808
İsim
Mert Metshi
Fotoğrafta da gördüğün üzere Akakçe'den aldım SS'i.
normalde işlemciler kutulu satılıyor ya bizdehesapli.com toptan almış işlemcileri o yüzden kutusuz satıyor ve 1000 tl fiyat koymuş başka kutusuz satan yok galiba bu yüzden de kutusuz en ucuzu bu olarak göstermiş yani kutusuz işlemci daha pahalıdır diye bir şey yok

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,039,376
Üyeler
164,827
Son üye
Dominic McCarron
Top Bottom