Neler Yeni

KYK kredi limiti nedir ?

Batuw

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,085
İsim
Batuhan
İlgilendiği Kategoriler
Ekran Kartları
arkadaşlar bu sene üniversiteye başladım ve kyk kredisine başvurdum çıktı geleli bir hafta falan oldu 4k vardı içinde çektim ama kredi kartı limiti diye bir şey gördüm 8k tl bu krediyi nasıl kulllanabilirim ve bunun ödemesi önümüzdeki ay mı oluyor mesleği elime aldığımda mı msü deyim o yüzden burs alamıyorum ve meslek de garanti olduğu için öyle bir imkan varsa kullanmak istiyorum

Dahası  
Reaksiyon skoru
788
İsim
Yuzarsef
Bu parayı sadece kredi kartı olarak harcayabiliyorsun. Markette falan ek olarak kullandırıyor fakat faizi var bilgin olsun. Gerekmedikçe kullanma derdim ama devlet ortalama 3.5 yılda bir af çıkardığı için ben olsam yerdim.

Shaw

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,671
İsim
Fatih
Bu parayı sadece kredi kartı olarak harcayabiliyorsun. Markette falan ek olarak kullandırıyor fakat faizi var bilgin olsun. Gerekmedikçe kullanma derdim ama devlet ortalama 3.5 yılda bir af çıkardığı için ben olsam yerdim.
Faizi falan yok baştan aşağı yalan bilgi hocam bu ne?

arkadaşlar bu sene üniversiteye başladım ve kyk kredisine başvurdum çıktı geleli bir hafta falan oldu 4k vardı içinde çektim ama kredi kartı limiti diye bir şey gördüm 8k tl bu krediyi nasıl kulllanabilirim ve bunun ödemesi önümüzdeki ay mı oluyor mesleği elime aldığımda mı msü deyim o yüzden burs alamıyorum ve meslek de garanti olduğu için öyle bir imkan varsa kullanmak istiyorum
4K sana verilen geri ödemeli para. Kredi kısmı ise normal kredi kartı olarak çalışıyor, bu ay 8k harcarsan bir dahaki ay 8k ödüyorsun. Bankayla aranda olan bir kısım devletle değil. Devlet TCnin son hanesine göre her ay belli bir günde sana 2kTL (Yılbaşında zam gelecek) yatıracak. Okulun bitince onu geri ödeyeceksin.

Dahası  
Reaksiyon skoru
788
İsim
Yuzarsef
Faizi falan yok baştan aşağı yalan bilgi hocam bu ne?
KYK alıyorum bu doğru. Normal hesap kartını kredi kartı gibi kullanıyorsun diğer bankaların ek hesabı gibi ama değil. Kredi kartı limitin 4k ise 4k da gelecek aydan harcama yapma hakkı tanıyor düşük faiz ile.

BixiBlake

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
8,807
İsim
Lokman Doğan
burs mu kazandın geri ödemeli mi

Top Bottom