Neler Yeni

kyk yurdunda kalıcam nasıl oyun oynarım

Dahası  
Reaksiyon skoru
15
İsim
Baran ayhan
arkadaşlar bana kyk yurdu çıktı biliyosunuz kyk yurtlarının interneti oyun oynamaya izin vermiyor sadece vpn kullanarak oynayabilioyrmuşuz fakat yine çok fazla lag vs. oluyormuş benim sorum şu laptopla nereye gidip oyun oynayabilirim buna uygun bi mekan var mı ? veya yurdun internetiyle düzgün bir şekilde oynamanın bi yolu var mı ?

Megan

80+ Silver
arkadaşlar bana kyk yurdu çıktı biliyosunuz kyk yurtlarının interneti oyun oynamaya izin vermiyor sadece vpn kullanarak oynayabilioyrmuşuz fakat yine çok fazla lag vs. oluyormuş benim sorum şu laptopla nereye gidip oyun oynayabilirim buna uygun bi mekan var mı ? veya yurdun internetiyle düzgün bir şekilde oynamanın bi yolu var mı ?
Kim diyor izin vermiyor diye yalan söylemişler. Oynarsın ama gündüz oynayamassın çok pingli olur. Gece kimse girmediği için rahat oynarsın

Mert

80+ Silver
Whatsapp mesajım bile gitmiyordu ne oyunu?

B1L0

Hayırlı forumlar
Moderatör
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
10,737
İsim
bilo
İlgilendiği Kategoriler
Her şeyden ufak ufak
cs falan oynayamazsın ama internetin çok kullanılmadığı saatlerde valo lol gibi tr serveri olan oyunları oynayabilirsin ama ben onları bile mobil veriden oynuyordum. Sen yurtta daha çok hikayeli oyun oynamaya bak boşver online oyunları

Sami Järvi

80+ Silver
ben mobil internetle sadece arkdaslarla lole giderdim .Üni internetiinden vpn ile steamin indirmesini başlattıktan sonra kapatırdım hız sınırı olmadan da inerdi.Epic gameste engel yoktu zaten

Top Bottom