Neler Yeni

Kyk yurtlarına dambıl sokmak serbest mi?

Dahası  
Reaksiyon skoru
60
İsim
Yusuf Bingül
Arkadaşlar merhaba ben kyk yurdunda kalıyorum. Yurda çalışmak için dambıl almak istiyorum. Bu yasak mıdır? Yönetmelikte falan bunun hakkında bir şey yazıyor mu? Bilgilendirirseniz sevinirim

Dahası  
Reaksiyon skoru
60
İsim
Yusuf Bingül
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
UZUN SÜREDİR HİÇ BU KADAR GÜLMEMİŞTİM TEŞEKKÜR EDERİM AJKDNAJKSDNJKASDHAJCBNKLM soruya gelirsek de,sok bence en kötü güvenlikle bilek güreşi yaparsınız kazanan kyk'yı terk eder.
Dostum ciddi şekilde soruyorum. Eğer yasak diyorsan yönetmeliği atabilir misin veya neye göre yasak diyorsun?

sezarillo

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
62
İsim
Cenker Cantürk
Dostum ciddi şekilde soruyorum. Eğer yasak diyorsan yönetmeliği atabilir misin veya neye göre yasak diyorsun?
bunu bence buraya sormamalısın dostum.Yönetmelikle ilgisi olan veya üst mertebe tanıdığı olan birine sorsan daha iyi bir cevap alabilirsin.

Dahası  
Reaksiyon skoru
60
İsim
Yusuf Bingül
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
bunu bence buraya sormamalısın dostum.Yönetmelikle ilgisi olan veya üst mertebe tanıdığı olan birine sorsan daha iyi bir cevap alabilirsin.
Belki burada yönetmelikle ilgisi olan, kurallardan haberdar biri vardır diye buraya sordum. Kendi çevremde böyle birisi yok. Yurt müdürlüğüne sorduğumda bazıları sıkıntı yok dedi bazıları alamayız dedi. Kuralları bilirsem ona göre hareket edebilirim.

Rakunabii

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
660
İsim
durden
dambıl soksan ne olurki odadasınız zaten odaya baskın yapmıyolarsa bişi olmaz

Banxtre

80+ Gold
En İyi Cevap
21
Dahası  
Reaksiyon skoru
18,046
İsim
Batuhan
İlgilendiği Kategoriler
E-Ticaret
Millet elektrikli ocak sokuyor ,dambılın kime ne zararı olacak al gitsin.

The Batman

80+ Silver
UZUN SÜREDİR HİÇ BU KADAR GÜLMEMİŞTİM TEŞEKKÜR EDERİM AJKDNAJKSDNJKASDHAJCBNKLM soruya gelirsek de,sok bence en kötü güvenlikle bilek güreşi yaparsınız kazanan kyk'yı terk eder.
Makarnayı biraz azalt kardiyo falan yap vücut az oksijen alsın
Mesaj otomatik birleştirildi:

3 yıl kykda kaldım hic denk gelmedim birsey olmaz heralde

Cirilla

80+ Gold
En İyi Cevap
3
Arkadaşlar merhaba ben kyk yurdunda kalıyorum. Yurda çalışmak için dambıl almak istiyorum. Bu yasak mıdır? Yönetmelikte falan bunun hakkında bir şey yazıyor mu? Bilgilendirirseniz sevinirim
Sıkıntı Olmaz Bir Şey Demiyorlar.

Dahası  
Reaksiyon skoru
60
İsim
Yusuf Bingül
dambıl soksan ne olurki odadasınız zaten odaya baskın yapmıyolarsa bişi olmaz
Yurda girerken veya kargo geldiğinde kontrol ediyolar. 10x2 kg dambılları gizli şekilde de malesef sokamam
Mesaj otomatik birleştirildi:

Millet elektrikli ocak sokuyor ,dambılın kime ne zararı olacak al gitsin.
İllegal olarak soktukları için öyle. Ben gizlice sokamam onları. Ama dambılın kimseye de zarar vermeyeceği bariz. Bazıları neden alamayız dedi anlamıyorum.

Banxtre

80+ Gold
En İyi Cevap
21
Dahası  
Reaksiyon skoru
18,046
İsim
Batuhan
İlgilendiği Kategoriler
E-Ticaret
Yurda girerken veya kargo geldiğinde kontrol ediyolar. 10x2 kg dambılları gizli şekilde de malesef sokamam
Böyle bi uygulama yok yalnız ,kargoları açtıramazlar öyle bi hakları yok .
Odayı arayıp yakalarsa bilemem ama öyle gelen kargoları açtırma gibi bi yasal yetkileri yok diye biliyorum.

Girerken de çantanı kontrol etme gibi bi olayları da olamaz özel hayatın gizliliğine aykırı ,bu hangi KYK ? Benim de bir sürü KYK'da kalan arkadaşım var kimsenin daha çantasının kontrol edildiğini görmedim ki etmeye kalksalar 5000 kişilik yurtlar var nasıl olacak ..

Carl-S

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
15,191
İsim
s
İlgilendiği Kategoriler
Laptop önerileri ve Telefon önerileri
Sıkıntı olmaz bence.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR