Kyknın verdiği parayı kullandım borç oldu yardım lazımm

VSArolann

80+
Reaksiyon skoru
77
arkadaşlar ben bu dönem ders serçimi yapmadığım için öğrenci durumum pasif gözüküyor kyk da bana her ay vermiş olduğu parayı kesti ama ben kestiği ayki parayı avans şeklinde kullandığım için benim 3000tl borcum var. baktım bir mesaj geldi bu parayı ödemezsseniz faiz binecektir diye bende bankayı aradım dedim ki ne zamana kadar ödeyebiliriz faiz binmeden dediler ve bana tarih vermediler e şuanda param yok. bilgisi olan var mı acaba süre ne kadar ?

para nerde borç olarak gözüküyor bankada mı eğer ordaysa tahminimce direkt başlar borç hesap kesim gibi bir şey varsa ondan itibaren günlük faiz işler

para nerde borç olarak gözüküyor bankada mı eğer ordaysa tahminimce direkt başlar borç hesap kesim gibi bir şey varsa ondan itibaren günlük faiz işler
vadesiz bir hesapta -3.000tl diye gözüküyor ama hiç bir tarih bişey yok hocam

durumu çözdüm şöyle izah edeyim ben üni 2.dönem ders seçimi yapmadığımdan kyknın bana verdiği 3bin kredi iptal olmuş ünide pasif gözüktüğümden ve ben parayı yatmadan 1 ay öncesinde avans şeklinde harcayabildiğim için para yatmadan harcadım ama zaten yatacak para iptal olduğundan benim harcamış olduğum avans bana borç olarak geri döndü bende müşteri hizmetlerini aradım bana söylenen belirli bir tarih olmadığı hergün ortalama 10 ila 15 tl faiz binecekmiş ödemezsem. bende hesabıma 3bin tl attım anında ödemeyi yaptı şuan borcumda yok. faiz bindimi diyede sorduğumda faiz işlenmediği söylediler tabi dediği doğruysa

Geri