Biraz geç olmuş bu yazıyı okuyalı. Kz zs10 pro x aldım bir kaç ay önce. Daha önceden ilk çıktığı zamanlarda zsn pro almıştım. Ona yakın ses aldım diyebilirim zs10'dan. Satın aldığım yeri aradım, durumu belirttim. Sorun olabilir mi, göndereyim, dedim. Fakat hijyenden kabul edilmedi ve sadece hikayeden kontrol edileceği söylendi bir nevi. Alta da bir konu ben açtım, zs10 pro x hakkında. Memnun kalmadığım ifadelerim var. Bir kişi, sanırım bu forumdan olabilir, konunun adresini vermiş. Keşke daha önceden denk gelseymiş.
KZ ZS10 Pro X, gelişmiş ses kalitesi, rahat tasarımı ve uygun fiyatıyla KZ kulaklık serisinin en iyilerindendir. Müzik, film ve oyunlar için mükemmel bir seçimdir. Şimdi inceleyin ve ses deneyiminize devrim yapın! - Sayfa 2
Eğer chifi modelleri ile ilgileniyorsanız KZ ve Cca'dan uzak durun.
Gerek müşterilerine gerek iş ortaklarına karşı sorumlu bir tutum sergilemiyorlar.
Kaldı ki kulaklıkları artık iyi denebilecek bir seçenek değil.
20-80$ aralığında muazzam ses ve malzeme kalitesine sahip modeller var; Moondrop Chu, Tangzu wan-er, 7hz salnotes zero, Truthear zero, Tanchjim OLA bass, Tin hifi c3, t3 plus, t2 dlc, Moondrop Aria, Dunu Titan S, Truthear hexa.
Bu modellerin hepsi fiyat aralığındaki kzlerden daha iyi.
Kz tek bir şekilde iyi sayilabilir; 5 papel'e alırsanız ya da beleş gelirse.
ZEX pro ile bir şansları vardı ama resmen ellerinin tersi ile ittiler.