Neler Yeni

L-Carnitine Kullanmak İçin Bir Yaş Sınırı varmı

DevrimM

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
3
İsim
DevrimMert
İlgilendiği Kategoriler
Oyunlar ve Bilgisayar destek
küçük kardeşim 3aydır spor salonuna gidiyor kilo vermesine destek olmak için

L-Carnitine kullanmayı düşünüyor yaş sınırına dair bir makale bulamadım sormak istedim​

UGECAN

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
22
İsim
Muhammed Uğur YILDIZ
Yaş konusunda bir şey diyemem ama bildiğim kadarıyla L carnitine kullanıyorsan bol su kullanman gerekiyor gün içinde

Tearz

80+ Silver
En İyi Cevap
1
küçük kardeşim 3aydır spor salonuna gidiyor kilo vermesine destek olmak için

L-Carnitine kullanmayı düşünüyor yaş sınırına dair bir makale bulamadım sormak istedim​

Yaşı kaç? Ayrıca para tuzağı bana göre.

Garipbirfizikci

80+ Bronze

Karnitin (Carnitine) [Wikipedia]​

Asit

Açıklama​

Karnitin, genellikle karaciğer ve böbreklerde sentezlenen, lizin ve metiyonin amino asitlerinden sentezlenen bir dördüncül amonyum katyonudur. Canlı hücrelerde yağların sindirimi sırasında, enerji üretimi için yağ asitlerinin stoplazmadan mitokondriye girmesinde karnitine ihtiyaç duyulur.

Bu bilgilere bakarak sana şunu diyebilirim, doktora sorarsan sana bilgi vermez, biyologlara sorman gerekli fizikçi olarak sana verebileceğim en optime cevaplardan birisi ise kardeşinin kilosunun neden kaynaklandığına bağlı olarak bu kullanılıyor, hücrelerin difusyon [su yağ ve besin] için ihtiyaç duyduğu maddelerden biridir, bu maddelerin eksikliğini 3. derece araştırma hastanelerinin gastroentroloji bölümleri araştırabilir, kardeşin spor ve kalori açığı ile kilo veremiyorsa hücresel bazda bahsettiğin takviyeyi kullanabilir.

Aksi taktirde kullanırsa yine kilo verecektir lakin olası rahatsızlanma durumunda kusma ateş s.algınlığı vs. aynı şekilde metabolizmasını sarsar ve kilosunda düzensizlik yaşatır.

DevrimM

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
3
İsim
DevrimMert
İlgilendiği Kategoriler
Oyunlar ve Bilgisayar destek
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Bu bilgilere bakarak sana şunu diyebilirim, doktora sorarsan sana bilgi vermez, biyologlara sorman gerekli fizikçi olarak sana verebileceğim en optime cevaplardan birisi ise kardeşinin kilosunun neden kaynaklandığına bağlı olarak bu kullanılıyor, hücrelerin difusyon [su yağ ve besin] için ihtiyaç duyduğu maddelerden biridir, bu maddelerin eksikliğini 3. derece araştırma hastanelerinin gastroentroloji bölümleri araştırabilir, kardeşin spor ve kalori açığı ile kilo veremiyorsa hücresel bazda bahsettiğin takviyeyi kullanabilir.

Aksi taktirde kullanırsa yine kilo verecektir lakin rahatsızlanma durumunda kusma ateş s.algınlığı vs. aynı şekilde metabolizmasını sarsar ve kilosunda düzensizlik yaşatır.
yardımınız için çok çok teşekkür ediyorum

Tearz

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,049,833
Üyeler
166,630