Apu Mühendisi
80+ Platinum
Dahası
Beyler daha yeni deprem oldu.Ankaradayım.Hisseden var mı ?
Hocam ben oldukça sallandım.Açıkçası daha fazla hissettim3.8 büyüklüğünde olmuş yüksek değil merak etmeyin.
Bence de.Diğer zamanlarda 4 büyüklüğündeki depremleri hissetmemiştim bile.En az 5.5 olduğunu düşünüyorum3.8 imkansız.
Hocam ben oldukça sallandım.Açıkçası daha fazla hissettim
Açıklamalar öyle yani 6 büyüklüğündeki depremi 3,8 açıklamazlar olsa olsa 4,2 falandır can ve mal kaybı yok zaten dert etmeye gerek yok.3.8 imkansız.
Hocam ben pursaklarda yaşıyorum.Yahşihan bölgesine çok yakın.O yüzden çok hissettim galibaAçıklamalar öyle yani 6 büyüklüğündeki depremi 3,8 açıklamazlar olsa olsa 4,2 falandır can ve mal kaybı yok zaten dert etmeye gerek yok.
Yerin 6,6 km derinliğindeymiş ondan hissetmiş olabilirsiniz veya depremin nasıl vurduğuda önemli yatay/dikey olarak o etkenler hissedilip hissedilmemesini değiştirebiliyor bende izmir depremini yaşadım hissetmeyen bir arkadaşım vardı .dBence de.Diğer zamanlarda 4 büyüklüğündeki depremleri hissetmemiştim bile.En az 5.5 olduğunu düşünüyorum
KırıkkaleBen beytepedeydim 1 gram hissetmedim merkezi neresiymiş
Ben koltukdaydım zannettim ki biri şaka yapıyo meğerse depremmişLa olm keciorendeyim ropartaj izliyodum sandalye sagdan sola bir sallandı elim ayagım bosaldı instada goruyom adamlar abarttınız demis ne abartıcam la sandalye sagdan sola gitti