La Casa Da Papel sezon 3 görüşlerim

4101995

80+ Gold
En İyi Cevap
24
Reaksiyon skoru
10,011
(Fazlasıyla spoıler olacak izlemeyi düşünenler okumasın)
Evet sonunda bitti :D Mutlu olduğumdan değil zaman ayıramamıştım ancak sonunda ayırabildim. Bakın ben bununla ilgili ilk konumu açtığımda 3-4 çok kötü demişlerdi falan falan iyi ki izlemişim sezon genel itibarıyla ortanın biraz üstü ancak 2 bölüm cidden çok güzeldi özellikle son bölüm Nairobi'nin vurulması profesörün artık bu bir savaş deyişi. (tongaya düşmesine rağmen) çok vurucuydu bana göre tüm sezonu toparlayacak kadar iyi sahneler yani, ve o zırhlı aracı RPG ile vurmaları, içinden çıkan adamın dualarla yaşıyorum edasıyla yanması (ki bana Ghost'u hatırlattı saçma da olsa) neyse cidden bayağı beğendim. Üzüntüm Berlin'in olmaması ama eminim ki Berlin o şekilde ölmeseydi bu kadar güzel olmazdı. (Yani her şey bağlantılı biri olmasa diğeri kötü durur). Hani Nairobi'nin o haline Palermo'nun bile bakışı tüm durumu özetliyor.
Siz neler düşünüyorsunuz?

netflixini beğenilen herşeyi gerksiz ve para uğruna uzatması çoğu yapımca mevcut lcsdp 2. sezonda osn bulmalıydı

netflixini beğenilen herşeyi gerksiz ve para uğruna uzatması çoğu yapımca mevcut lcsdp 2. sezonda osn bulmalıydı
Bence kötü değil sadece böyle giderse diğer sezon kadro sıfırlanmış olacak :D şaka bir yana 4. yüzde izleyince düşüncelerimi yazacağım bence 3 güzeldi sadece para için yapılmış olacak kadar uğraşılmamış bir durum değil ama dediğim gibi sezon5 bence çıkmaz adamların kaç tane planı olsun merkez bankasını soyuyorlar nirvana bu yani.

Geri