Neler Yeni

Laptobum İle Yaşadığım problem

Gripen

80+ Platinum
En İyi Cevap
7
Merhabalar bildiğiniz gibi GTA 5 ücretsiz oldu. yüklemeye kalktım 94 GB yazdı. o 94 GB yi uyurken indireceğim. evde tek değilim ailem rahatsız olur. o yüzden ekranı kapatmalıyım ama indirmede durmamalı. Bilgisayar Kapanmadan ekranını nasıl kapatabilirim? İşletim sistemi W10 asus x509da b211t model laptop

Dahası  
Reaksiyon skoru
189
İsim
Carl Johnson
pil sağtık/ güç seçenekleri/ soldaki kapak kapatılınca ne olacağını seçin/ her ikisini de hiçbir şey yı seçin

Dahası  
Reaksiyon skoru
87
İsim
Bilal Bulama
Merhabalar bildiğiniz gibi GTA 5 ücretsiz oldu. yüklemeye kalktım 94 GB yazdı. o 94 GB yi uyurken indireceğim. evde tek değilim ailem rahatsız olur. o yüzden ekranı kapatmalıyım ama indirmede durmamalı. Bilgisayar Kapanmadan ekranını nasıl kapatabilirim? İşletim sistemi W10 Asus x509da b211t model laptop
görev çubuğundaki pil sekmesine gelip sağ tıkla güç seçeneklerinden hangisini kullanıyorsan onun plan ayarlarını değiştir de oradan da gelişmiş güç ayarlarını değiştire tıkla güç düğmeleri ve kapaka gel kapağı kapatma eylemine hiçbişey yapmayı seç ikisine de. kapağı kapattığın zaman indirmeye devam eder

Gripen

80+ Platinum
En İyi Cevap
7
  • Konu Sahibi Konu Sahibi

yk38

80+ Bronze
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
321
İsim
Yiğithan K.
Görev çubuğundaki pil simgesine sağ tıklayın ve "Güç Seçenekleri" seçeneğini seçin. Seçili güç planınızın yanındaki "Plan ayarlarını değiştir" seçeneğini seçin. "Bilgisayarı uyku moduna geçir" seçeneklerinin hepsini "Hiçbir zaman" yapın. "Ekranı kapat" seçeneği istediğiniz gibi olabilir.

Top Bottom