Neler Yeni

Laptobum rtx4050 i5 13500H işlemciye sahip ama lolde aşırı düşük fps veriyor

Dahası  
Reaksiyon skoru
1
İsim
Berkay İkiz
Laptobu ilk aldıgımda lolde 800fps bile görebilirken (1 sene anca oluyor) şuan 60 ı zor görüyor 100 derece gördüğü oluyor temizletmeye götürdüm fakat herhangi bi toz moz bişey yok termal macun yenileteli 2 3 hafta anca oluyor HP Victus 15 laptobum ve aşırı ısınıyor

SerhatKRbb

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
231
İsim
SERHAT BOZBAYIR
VIctuslarin geneli böyle hocam da Termal Pad degisimi yapmaniz gerekiyor olabilri Victus larda macun kullaniliyoe pad olan yerde Pad takmaniz iş görebilir. Bir de Omen Control Center dan Performans ayarini yapın

Dahası  
Reaksiyon skoru
1
İsim
Berkay İkiz
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
VIctuslarin geneli böyle hocam da Termal Pad degisimi yapmaniz gerekiyor olabilri Victus larda macun kullaniliyoe pad olan yerde Pad takmaniz iş görebilir. Bir de Omen Control Center dan Performans ayarini yapın
omenden hepsini yaptim termal macunu da en kalitelisinden surdurttum fakat 1 saat gecio gecmiyo lolde bile fps sıkıntısı yasiyorum

Dâwk'

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
23
İsim
Taha
sadece lolde mi yaşıyosun yoksa genel mi, ilk başlarda normal sonradan fps düşüyor anladığım kadarıyla

Dahası  
Reaksiyon skoru
1
İsim
Berkay İkiz
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
sadece lolde mi yaşıyosun yoksa genel mi, ilk başlarda normal sonradan fps düşüyor anladığım kadarıyla
ilk baslarda 144 120 arasi gidio geliyo sonra bi bakmissin 50 60 laptop ısınmış 1 saat bile gecmemis bide evet lolde cok oluyo ama başka oyunlarda nadiren yasanabiliyor

Dâwk'

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
23
İsim
Taha
hocam 1 seneyi geçmedi demişsin garatisi devam ediyodur en sağlıklısı o bence servise göndermek

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,031,223
Üyeler
163,444
Son üye
furkanner
Top Bottom