Neler Yeni

Yardım Laptobuma Farklı Bir Adaptör Kullanabilir miyim ?

Holmes*

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
54
İsim
ilyas ertekin
Arkadaşlar herkese iyi geceler iyi forumlar. Excalibur g870 laptobum var. Lapbtobun kendi kutusundan çıkan 180w değerinde adaptörünü kullanıyorum. Yaptığım testlerde bilgisayar ilk oyuna girdiğimde ve sonraki dakikalarda hiç problem yaşamıyor. Ancak gözlemlerime göre adaptör ısındığından dolayı bi müddet sonra verdiği güç değerleri düşüyor. Acaba kaliteli bir markanın daha yüksek watt değerine sahip bir adaptörünü kullanabilir miyim ?

INPUT : 100-240V 2.5A 50-60 Hz
OUTPUT : 20.0V 9.0A 180.0W

Meeagle

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
120
İsim
Mustafa ege
İlgilendiği Kategoriler
Fh4
Kullanabilirsin ama voltaj değerinin aynı olmasına dikkat et.

kylox

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
176
İsim
Yağmur
Arkadaşlar herkese iyi geceler iyi forumlar. Excalibur g870 laptobum var. Lapbtobun kendi kutusundan çıkan 180w değerinde adaptörünü kullanıyorum. Yaptığım testlerde bilgisayar ilk oyuna girdiğimde ve sonraki dakikalarda hiç problem yaşamıyor. Ancak gözlemlerime göre adaptör ısındığından dolayı bi müddet sonra verdiği güç değerleri düşüyor. Acaba kaliteli bir markanın daha yüksek watt değerine sahip bir adaptörünü kullanabilir miyim ?

INPUT : 100-240V 2.5A 50-60 Hz
OUTPUT : 20.0V 9.0A 180.0W
Kullanabilirsin sorun olmaz giriş yerleri aynı olsun ve volatj seviyelerine dikkat et bunlara bakarsan kullanabilirsin <3

Holmes*

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
54
İsim
ilyas ertekin
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Rica ederimm <3
benim bir sorum daha olucak. Araştırmaya girdim şimdi adaptör için ama hangi voltaj değerlerinin uyumlu olması gerekiyor. Çıkış değerleri halükarda farklı olucak çünkü watt değeri değişecek.

kylox

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
176
İsim
Yağmur
benim bir sorum daha olucak. Araştırmaya girdim şimdi adaptör için ama hangi voltaj değerlerinin uyumlu olması gerekiyor. Çıkış değerleri halükarda farklı olucak çünkü watt değeri değişecek.
Her ikisinin de uyumlu olduğundan emin ol hem adaptörün w uygun al hemde laptop sağladığı w uygun bak ikisi de uyumlu olduğu sürece sorun olmaz <3

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,058,814
Üyeler
168,200
Son üye
Ashloth
Top Bottom