Neler Yeni

Laptobumda Ses ve Görüntü Yok...

Dahası  
Reaksiyon skoru
1
İsim
Okan Çakaloğlu
Öncelikle herkese merhabalar eski bir laptobum var evde sinirle vurdum ve artık çalışmıyor laptobu söktüğümde herhangi bir eziklik veya bir şey görülmüyor ekrana ışık gelmiyor.. bende hdmı ile diğer monitöre bağlıyorum laptobu acınca seste gelmiyor görüntü de sorun nerede yardımcı olursanız sevinirim. açıp kullanmam lazım knight online de farm charını ona koyucam yardım lütfen :))
Mesaj otomatik birleştirildi:

bu arada pc yye basınca fanlar çalışıyor ışıklar yanıyor ramleri söktüm başka laptopta çalışan ramı takıp denedim yine olmadı hdd den dolayı olabilir mi sorun ?

Dahası  
Reaksiyon skoru
41
İsim
Gökhan Kemal Yıldırım
Öncelikle herkese merhabalar eski bir laptobum var evde sinirle vurdum ve artık çalışmıyor laptobu söktüğümde herhangi bir eziklik veya bir şey görülmüyor ekrana ışık gelmiyor.. bende hdmı ile diğer monitöre bağlıyorum laptobu acınca seste gelmiyor görüntü de sorun nerede yardımcı olursanız sevinirim. açıp kullanmam lazım knight online de farm charını ona koyucam yardım lütfen :))

bu arada pc yye basınca fanlar çalışıyor ışıklar yanıyor ramleri söktüm başka laptopta çalışan ramı takıp denedim yine olmadı hdd den dolayı olabilir mi sorun ?
Hdd den olsa ekran gelir bios uyarı verirdi.

Tam olarak ne tarafına vurdunuz?

Dahası  
Reaksiyon skoru
1
İsim
Okan Çakaloğlu
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Vallaha vuran kişi babamdı kızdırdım biraz :)) görünüşe göre sol en alt kısmına vurmuş gibi görünüyor orası kırık çünkü sağ en altta da kırık var onun harici görünen bir şey yok

Dahası  
Reaksiyon skoru
41
İsim
Gökhan Kemal Yıldırım
Vallaha vuran kişi babamdı kızdırdım biraz :)) görünüşe göre sol en alt kısmına vurmuş gibi görünüyor orası kırık çünkü sağ en altta da kırık var onun harici görünen bir şey yok
Hem ekran (veya ekran data kablosu) ve hdd hasar görmüş olabilir.

Hem ekran (veya ekran data kablosu) ve hdd hasar görmüş olabilir.
Bilgisayarı sökebilirsen sök ve ekranın flex kablosuna bak hasarlı olabilir. Onun dışında ram slotlarıda hasar görmüş olabilir.

Dahası  
Reaksiyon skoru
1
İsim
Okan Çakaloğlu
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Büyük ihtimal hasarlı ekran flex kablosu ama hasarlı olsa bile hdmi takınca otomatik diğer ekrana görüntü gelmesi lazım değil mi win 7 yüklüydü en son ram slotu hasarıda olabilir

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,076,377
Üyeler
171,018
Son üye
banzaika
Top Bottom