laptobumun gpu ısı değeri boşta 65 derece fan hızı%30 YARDIM LAZIM

omerb.gzck

80+ Bronze
Reaksiyon skoru
362
toshiba p300d laptop var elimde kullanırken 30 40 dk sonra görüntü kartı yanıt vermiyo bildirimi alıyorum ve pc bi anda ekran gidiyor donuyor kullanılarmıyor ısındığından olduğunu düşünüyorum altına bir kaç kalıp buz koyunca sıkıntısız 1 2 saat çalışıyor sonra bi anda kendini kapatıyor fan hızı%30 otuz gözüküyor onu nasıl yükselticem bıos ta bulamadım YARDIM LAZIM bu pc ye ihityacım var

termal macun işlemciyi etkilemezmi? gpu ile alakalı sorun onnu bi anlatabilirmisiniz tam anlyamadım.
Termal macun sadece işlemciye özel bi şey değil. Doğal olarak GPU da da termal macun var. Eğer kaliteli bir termal macun sürersen 5 dereceye kadar sıcaklığı düşer eğer GPU ya sürersen tabi. Bi de tozları temizle.

Termal macun sadece işlemciye özel bi şey değil. Doğal olarak GPU da da termal macun var. Eğer kaliteli bir termal macun sürersen 5 dereceye kadar sıcaklığı düşer eğer GPU ya sürersen tabi. Bi de tozları temizle.
gpu ya termal macunu nasıl sürerim laptop kullanacağım yer

gpu ya termal macunu nasıl sürerim laptop kullanacağım yer
Garantisi yoksa pc nin altındaki vidaları sök sonra klavye kısmını yavaşça kaldırıp klavye ve touch pad in kablo klipslerini "kırmadan" nazikçe çıkart. Sonrasında zaten klavyenin oldugu gövde eline gelecektir. Kalan vidalı ve kablolu yerleri sök ve anakartı çıkart.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

laptop için gpu ya nasıl sürerim termal macunu?
Lapropun tam modelini youtubeye yazıp daha detaylı sökme ve bakım işlemini büyük ihtimalle hintlilerden bulabilirsin

Garantisi yoksa PC nin altındaki vidaları sök sonra klavye kısmını yavaşça kaldırıp klavye ve touch pad in kablo klipslerini "kırmadan" nazikçe çıkart. Sonrasında zaten klavyenin oldugu gövde eline gelecektir. Kalan vidalı ve kablolu yerleri sök ve anakartı çıkart.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Lapropun tam modelini youtubeye yazıp daha detaylı sökme ve bakım işlemini büyük ihtimalle hintlilerden bulabilirsin
teşekkürler kardeşim.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,169,375
Üyeler
185,717
Son üye
Tunç1122
Geri