Neler Yeni

Çözüldü✓ Laptobumun üstüne kahve döktüm

Hyvästi

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
55
İsim
Berkay Çalışkan
Agalar bi 30 dk önce eşekliğimden ötürü laptobumun üstüne kahve döktüm. Tam olarak %90 lık bi kısmı mousepadime döküldü laptobun ise en sağ alt taraflarına doğru döküldü biraz birde laptop soğutucusu üstünde kullandığım için kahve akarken laptobun altına gitmek yerine soğutucunun altına gitti. Dökülür dökülmez hızlı refleks gösterip laptobu kapadım üstündeki kahveyi akıtıp peçetelerle sildim daha sonra ters çevirip peçetenin üzerine yatırdım. İlk defa yaşadığım bi durum değil ancak yinede sormak istedim yapılacak bir şey var mıdır?

Kori7rich

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
3
İsim
Koray
kanka belirli bir süre bilgisayarı ters tutup açma, ondan sonra dene bakalım sorun çıkıcakmı

emir147

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
673
İsim
Emir Acar
Kuruduğundan emin olana kadar açma diğer arkadaşın dediği gibi fön makinesi kullanma tuşlar anında eriyor

Hyvästi

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
55
İsim
Berkay Çalışkan
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Bataryayı sök. Sakın fön makinesi vb. bir şey kullanma
batarya o tarz değil hocam direk vida felan söküyosun oda garanti dışına atıyor
Mesaj otomatik birleştirildi:

kanka belirli bir süre bilgisayarı ters tutup açma, ondan sonra dene bakalım sorun çıkıcakmı
Kuruduğundan emin olana kadar açma diğer arkadaşın dediği gibi fön makinesi kullanma tuşlar anında eriyor
tamamdır başka yapacak bir şey varmı peki

bu arada klavyenin direkt olarak üstüne değilde daha çok en sağ altı düşünün laptopun

kasanın birleşme noktalarından girme ihtimali varmıdır

Kori7rich

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
3
İsim
Koray
kanka ondan başka yapıcağın bir şey yok korkma bende yaşadım biraz eğik tut bir sorun olmaz inşallah

Isolation32

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
419
İsim
İsmail sen
ters çevirip bekleyeceksin uzun süre yapacak pek bir şey yok açılmasını umalım

Hyvästi

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
55
İsim
Berkay Çalışkan
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
kanka ondan başka yapıcağın bir şey yok korkma bende yaşadım biraz eğik tut bir sorun olmaz inşallah
İnşallah kankam
ters çevirip bekleyeceksin uzun süre yapacak pek bir şey yok açılmasını umalım
;(

Zamanında babam kendi laptobunun üstüne sıcak çay dökmüştü direk klavyenin üzerine anakartı yanmıştı 3 sene önce 2500 lira anakart masrafı çıktı felan ondan tırstım bide

Can...

80+ Platinum
Agalar bi 30 dk önce eşekliğimden ötürü laptobumun üstüne kahve döktüm. Tam olarak %90 lık bi kısmı mousepadime döküldü laptobun ise en sağ alt taraflarına doğru döküldü biraz birde laptop soğutucusu üstünde kullandığım için kahve akarken laptobun altına gitmek yerine soğutucunun altına gitti. Dökülür dökülmez hızlı refleks gösterip laptobu kapadım üstündeki kahveyi akıtıp peçetelerle sildim daha sonra ters çevirip peçetenin üzerine yatırdım. İlk defa yaşadığım bi durum değil ancak yinede sormak istedim yapılacak bir şey var mıdır?
knk açmak gibi saçmalık yapma (çalıştırmak) kısa devreye yol açabilir içi açılıp temizlenmesi gerekli devre temizleyici ile veya alkolle falan den kgelen yerlerı yoksa oksit yapar ilerde

Hyvästi

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
55
İsim
Berkay Çalışkan
knk açmak gibi saçmalık yapma (çalıştırmak) kısa devreye yol açabilir içi açılıp temizlenmesi gerekli devre temizleyici ile veya alkolle falan den kgelen yerlerı yoksa oksit yapar ilerde
Yok daha açmadım

Can...

80+ Platinum

Hyvästi

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
55
İsim
Berkay Çalışkan
açma hocam zaten pc nini içini açtır temizlet kısa devre riskin var o riski göze alma çalışsa bile oksit yapar ilerde
Hocam peki klavye kısmına dökülmedi hiç. Hani herhangi bi şekilde yinede sızmışmıdır içine. Daha önceki laptobumdada bir kaç kez karşılaştım bunun benzeri durumlarla. Hatta onu satılığa çıkartmadan önce lenovo teknik servisine götürdüm bilgisayarınızda sıvı temasla alakalı herhangi bi problem yok dediler. Yani onda da klavyeye değilde direkt pcnin sağ alt tarafına dökülmüştü. Sabahı bekleyeceğim en doğrusu o olur şimdilik.

Can...

80+ Platinum
Hocam peki klavye kısmına dökülmedi hiç. Hani herhangi bi şekilde yinede sızmışmıdır içine. Daha önceki laptobumdada bir kaç kez karşılaştım bunun benzeri durumlarla. Hatta onu satılığa çıkartmadan önce lenovo teknik servisine götürdüm bilgisayarınızda sıvı temasla alakalı herhangi bi problem yok dediler. Yani onda da klavyeye değilde direkt pcnin sağ alt tarafına dökülmüştü. Sabahı bekleyeceğim en doğrusu o olur şimdilik.
tam olarak nereye dokukdü

Top Bottom