laptopumun modeline göre biraz araştirmalar yaptım 9.5 diyor isterseniz modelini de veriyim sizde bir bakin.dediğin şey kızak aparatı , boyunu nasıl ölçtün onun çıkarıp ölçmen gerekiyor çelik kısmı
evet ince kasalı laptopum peki ssd olarak bu ssd nasılLaptopun ince kasaysa 9.5mm kalın kasaysa 12.7mm caddy alman lazım. Çok kaliteli bir şeye gerek yok bence.
Alfais 9.5mm Caddy
Şu şekilde ucuz olanlardan alabilirsin. Genelde Alfais markası çok satıyor f/p durumundan ötürü.
Ha biraz daha kaliteli olsun dersen:
2. Attığım malzeme kalitesi daha üst seviye.
Caddylerde markaya asla takılma. Hepsi Çin den geliyor. Hepsi genelde aynı fabrikalardan vs. çıkma. Üzerinde hiçbirinin markası yoktur zaten. Universal şekilde satıyorlar.
ben de laptop var galiba benzer uymadı çıkıntılı olduğu için kısalttım plastik parçaları dış kısımdan sıfır oldu iç kısımda ise diski çift taraflı bir bant ile sabitledimmerhaba laptopa 2. hdd takacagim dvd yerinden 9.5 miş boyutu interneteen bulamadim duzgun 9.5-12.7 diyor bana 9.5 lik lazim atarmisiniz
Bence ssd olarak onun yerine bunu tercih edin: https://www.amazon.com.tr/dp/B09TMZ...333&creativeASIN=B09TMZ1MF8&linkCode=asn&th=1evet ince kasalı laptopum peki ssd olarak bu ssd nasıl
uzerindeki 750 gb hdd yi caddy e takacagım bunuda ustune laptopun termal bakımını falan da yaptım mx4 ile şuan bi ssd si eksik gibi hissediyorum![]()
Intenso High 3813440 SATA 3.0 2.5" 240 GB SSD Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz Intenso High 3813440 SATA 3.0 2.5" 240 GB SSD fiyatları için 6 taksit ve indirimleri kaçırma! Intenso High 3813440 SATA 3.0 2.5" 240 GB SSD özelliklerini incele, 599,00 TL'den başlayan fırsatları yakala!www.akakce.com
F/p SSD alabilirsin.evet ince kasalı laptopum peki ssd olarak bu ssd nasıl
uzerindeki 750 gb hdd yi caddy e takacagım bunuda ustune laptopun termal bakımını falan da yaptım mx4 ile şuan bi ssd si eksik gibi hissediyorum![]()
Intenso High 3813440 SATA 3.0 2.5" 240 GB SSD Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz Intenso High 3813440 SATA 3.0 2.5" 240 GB SSD fiyatları için 6 taksit ve indirimleri kaçırma! Intenso High 3813440 SATA 3.0 2.5" 240 GB SSD özelliklerini incele, 599,00 TL'den başlayan fırsatları yakala!www.akakce.com