Laptop 2. hdd takma aparati onerisi

the_vrboy

80+ Bronze
Reaksiyon skoru
208
merhaba laptopa 2. hdd takacagim dvd yerinden 9.5 miş boyutu interneteen bulamadim duzgun 9.5-12.7 diyor bana 9.5 lik lazim atarmisiniz

dediğin şey kızak aparatı , boyunu nasıl ölçtün onun çıkarıp ölçmen gerekiyor çelik kısmı

dediğin şey kızak aparatı , boyunu nasıl ölçtün onun çıkarıp ölçmen gerekiyor çelik kısmı
laptopumun modeline göre biraz araştirmalar yaptım 9.5 diyor isterseniz modelini de veriyim sizde bir bakin.
laptop yanımda degil ondan çıkarıp bakamıyorum çikarip bakarim ama yanımda degil
TOSHİBA C55-A-1U4 modeli

Laptopun ince kasaysa 9.5mm kalın kasaysa 12.7mm caddy alman lazım. Çok kaliteli bir şeye gerek yok bence.
Alfais 9.5mm Caddy
Şu şekilde ucuz olanlardan alabilirsin. Genelde Alfais markası çok satıyor f/p durumundan ötürü.
Ha biraz daha kaliteli olsun dersen:
2. Attığım malzeme kalitesi daha üst seviye.

Caddylerde markaya asla takılma. Hepsi Çin den geliyor. Hepsi genelde aynı fabrikalardan vs. çıkma. Üzerinde hiçbirinin markası yoktur zaten. Universal şekilde satıyorlar.

Laptopun ince kasaysa 9.5mm kalın kasaysa 12.7mm caddy alman lazım. Çok kaliteli bir şeye gerek yok bence.
Alfais 9.5mm Caddy
Şu şekilde ucuz olanlardan alabilirsin. Genelde Alfais markası çok satıyor f/p durumundan ötürü.
Ha biraz daha kaliteli olsun dersen:
2. Attığım malzeme kalitesi daha üst seviye.

Caddylerde markaya asla takılma. Hepsi Çin den geliyor. Hepsi genelde aynı fabrikalardan vs. çıkma. Üzerinde hiçbirinin markası yoktur zaten. Universal şekilde satıyorlar.
evet ince kasalı laptopum peki ssd olarak bu ssd nasıl
uzerindeki 750 gb hdd yi caddy e takacagım bunuda ustune laptopun termal bakımını falan da yaptım mx4 ile şuan bi ssd si eksik gibi hissediyorum

merhaba laptopa 2. hdd takacagim dvd yerinden 9.5 miş boyutu interneteen bulamadim duzgun 9.5-12.7 diyor bana 9.5 lik lazim atarmisiniz
ben de laptop var galiba benzer uymadı çıkıntılı olduğu için kısalttım plastik parçaları dış kısımdan sıfır oldu iç kısımda ise diski çift taraflı bir bant ile sabitledim

uzerindeki 750 gb hdd yi caddy e takacagım bunuda ustune laptopun termal bakımını falan da yaptım mx4 ile şuan bi ssd si eksik gibi hissediyorum
Bence ssd olarak onun yerine bunu tercih edin: https://www.amazon.com.tr/dp/B09TMZ...333&creativeASIN=B09TMZ1MF8&linkCode=asn&th=1

F/p SSD alabilirsin.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,098,417
Üyeler
174,723
Son üye
cubbeliahmet
Geri