Laptop 4:3 te stretched yapılmıyor.

resmus66

80+
Reaksiyon skoru
86
Merhabalar.
Başlıktan da anladığınz üzere 4:3 oynadığım oyunlarda Black Bar'ı Stretched yapamıyorum. ekran kartı Nvidia GeForce GTX1650Ti. Driverlar günceldir. ekran kartı kontrol panelinde 3D ayarları ve bir iki başka ayardan başka bir şey görünmüyor.
İntel Kontol panelinden ölçeklendirme ayarlamayı denedim.Ancak "Harici ekranlarda desteklenmez." diyor. İntel panelini de güncelleştirdim.
Şimdiden teşekkür ederim.

nvidia denetim masasında PhysX yapılandırmasını 1650Tİ yaptıysanız olmaz
diğer türlü kontrol panelinde eğer monitör kullanmıyorsanız olması lazım

evet. öyle görünüyor şuan. Ancak Şunu belirtmek isterim. Leptop geldiğinden beri bu şekilde.yani herhangi bir değişklik yapılmamıştır hiçbir ekran kartı ayarında

Şuan sorun düzeldi mi yani, anlayamadım. Ona göre bir öneride bulunacağım.

Şu şekilde anlatayım. PhysX "Otomatik seç(Tavsiye edilir)" durumunda. ve o da GTX1650 seçili duruyor. seçeneklerde CPU ve 1650 var. Altındaki görüntüde ise İntel(R) UHD Graphics, Düzüstü ekranına bağlı. Ancak ekran kartının yazılı olduğu kutucuğun üst tarafı boş.

Merhabalar.
Başlıktan da anladığınz üzere 4:3 oynadığım oyunlarda Black Bar'ı Stretched yapamıyorum. ekran kartı Nvidia GeForce GTX1650Ti. Driverlar günceldir. ekran kartı kontrol panelinde 3D ayarları ve bir iki başka ayardan başka bir şey görünmüyor.
İntel Kontol panelinden ölçeklendirme ayarlamayı denedim.Ancak "Harici ekranlarda desteklenmez." diyor. İntel panelini de güncelleştirdim.
Şimdiden teşekkür ederim.
Masaüstünün de ekran çözünürlüğünü 1024X768 yapın.

Benin önceden kullandığım 1366x768 ekran çözünürlüğüne sahip harici ekran kartına sahip olmayan laptopumda masaüstü çözünürlüğünü 1280x720 yaptığımda stretched olarak kullanabilmiştim. Sizin ekran çözünürlüğünüz nedir ?

Benin önceden kullandığım 1366x768 ekran çözünürlüğüne sahip harici ekran kartına sahip olmayan laptopumda masaüstü çözünürlüğünü 1280x720 yaptığımda stretched olarak kullanabilmiştim. Sizin ekran çözünürlüğünüz nedir ?
1920x1080

Konu İlgisini Çeken Başka Kimse var mı Aktif? Nitekim bir haftadır uğraşıyorum neredeyse...
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Standart 16:9 çözünürlüklerinden biri. Benim çözdüğüm yolla düzeleceğini sanmıyorum. Bu konu hakkında herhangi bir fikir gelirse aklıma sizinle bu konu üzerinden paylaşacağım.
Pekala Teşekkür ederim hocam.

ben hala herhangi bir değişiklik yapmadım hocam.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

O en son çarem olur hocam. Ancak Stretched'a bu yöntemi uygulamadan geçmeyi yeğlerim. :)
oyunlarda çözünürlüğü böyle yapıp sonra düzeltebilirsiniz de bence o da çözüm olmayacak

Geri