Neler Yeni

laptop açılırken 10 saniye öttü

Dahası  
Reaksiyon skoru
76
İsim
tevfikhan ekmekci
açma tuşuna bastıktan sonra laptop 10 saniye kısa kısa bip bip diye ötmeye başladı kamera ışığı yandı söndü ama açıldı bu sorunun kaynağı nedir çözümü varmıdır ?

Emirhandkee

80+ Titanium
En İyi Cevap
45
açma tuşuna bastıktan sonra laptop 10 saniye kısa kısa bip bip diye ötmeye başladı kamera ışığı yandı söndü ama açıldı bu sorunun kaynağı nedir çözümü varmıdır ?
Kaç kısa kaç uzun bip sesi geldi?

Dahası  
Reaksiyon skoru
76
İsim
tevfikhan ekmekci
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
arkadaşımın dediğine göre 10 saniye boyunca kısa kısa biplemiş 2 den fazla bip sesi
Mesaj otomatik birleştirildi:

Kaç kısa kaç uzun bip sesi geldi?
arkadaşımın dediğine göre 10 saniye boyunca kısa kısa biplemiş 2 den fazla bip sesi

CcCcCc

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
411
İsim
Mert sela

Tam anlamadım hangisi?

Emirhandkee

80+ Titanium
En İyi Cevap
45

Kesin bir şey söylemeniz lazım yoksa yardımcı olamayız.

Dahası  
Reaksiyon skoru
76
İsim
tevfikhan ekmekci
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Tam anlamadım hangisi?

kanka sordum da kaç kere biplediğini saymamış kapat aç yap dedim yaptı bu seferde biplememiş

dediğine göre 9 10 defa kısa kısa biplemiş kameranın ışığı yanıp sönmüş laptop açılmış yeniden sayalım dedik bu seferde biplemedi

sabah pc bir garipti zaten görev yöneticisinde çalışan uygulamalar gözükmüyordu lole tıklıyorduk açmıyordu sildik yeniden yükledik önceden lolde kasmazken arada droplar giriyordu bir yerinde bir sorun var da umarım buluruz

Son düzenleme:
Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,047,553
Üyeler
166,228
Son üye
blackleae
Top Bottom