bilgisayarın güç tuşuna basılı tut.Tamamen kapansın.Adaptörü çıkar pcden.Sonra bateryayı çıkar.2-3 Dk bekle bateryayı tak.Sonra adaptörü tak.Sonrada pcyi aç.Bendede oldu böyle yaptım düzeldi.Ara sıra oluyor bendede.Ama sende bunla çözülmesse bilmiyorum valla.Bunla çözülmesse ekran kartı driverlerin çökmüş olabilir.Çoğu zaman ondanda oluyor.Laptopun güç tuşuna bastım fakat yaklaşık 1 saattor siyah bir ekranda açılmıyor yardımcı olur musunuz?
Yok olmuyor bende düzelmedibilgisayarın güç tuşuna basılı tut.Tamamen kapansın.Adaptörü çıkar pcden.Sonra bateryayı çıkar.2-3 Dk bekle bateryayı tak.Sonra adaptörü tak.Sonrada pcyi aç.Bendede oldu böyle yaptım düzeldi.Ara sıra oluyor bendede.Ama sende bunla çözülmesse bilmiyorum valla.Bunla çözülmesse ekran kartı driverlerin çökmüş olabilir.Çoğu zaman ondanda oluyor.
Biosa girmeyi dene giriliyomuYok olmuyor bende düzelmedi
Herhangi bir usb cihazı takılıysa çıkarıp açmayı denermisin?Yok olmuyor bende düzelmedi
Takili değilHerhangi bir usb cihazı takılıysa çıkarıp açmayı denermisin?
Ben mouse takmıştım mouseyi çıkarana kadar bilgisayar kendini kitlemişti
GiriliyorBiosa girmeyi dene giriliyomu
Kilit ekranı ney nasıl yani?Hiç kilit ekranı geliyor mu?
Fare imleci geldiğine göre Windows'u boot ediyor fakat siyah ekranda kalıyor. Ctrl+Shift+Esc ile görev yöneticisini açmayı dener misin?Laptopun güç tuşuna bastım fakat yaklaşık 1 saattor siyah bir ekranda açılmıyor yardımcı olur musunuz?
Sorun bana Windows'tan kaynaklı gibi geldi. Yeni bir Windows kurulumu yapmak sorunu çözecektir.Olmuyor fakat bios açılıyor
Ekran kartdı driwerinde sorun var sanırım format atmayı deneOlmuyor fakat bios açılıyor