Yardım Laptop açılmıyor

Wekşy

80+
Reaksiyon skoru
1
Bütçe
1000
Dün laptop açtığımda fanlar %200 hızla dönmeye başladı sonra kapandı bugün Laptop açılmıyor güç tuşuna basınca güç tuşunun ışığı yanıyor 11 saniye sonra yanıp sönmeye başlıyor fanlar vb çalışmıyor ekran kapalı ses vb yok pili ssd yi rami teker teker çıkarıp(ekrana görüntü almaya çalıştım) olmadı aynı anda denedim olmadı güç tuşuna 20 sn basılı tutum tekrar denedim olmadı yardım lazım acil

Son düzenleme:
Bios pilini çıkar 1 dakika bekle tekrar tak eger yine acilmazsa fazka ısındıgi icin 200 e çekmiştir fan hızını olay yeniyse bekleyin biraz

Bios pilini çıkar 1 dakika bekle tekrar tak eger yine acilmazsa fazka ısındıgi icin 200 e çekmiştir fan hızını olay yeniyse bekleyin biraz
İşte dün kapandı bugün açılmıyor dun fan çalıştı sadece %200(tahmini) ile

Laptopu ne kadar süredir kullanıyorsunuz? Toz temizleyip termal macunu belirli aralıklarla yenilediniz mi? Kısaca laptopunuza iyi baktınız mı?
Onun dışında güç iletilmiyor olabilir güç tuşundan dolayı, ram, ekran kartı veya işlemciden kaynaklı sorun da olabilir ki umarım bunlar değildir.

Laptopu ne kadar süredir kullanıyorsunuz? Toz temizleyip termal macunu belirli aralıklarla yenilediniz mi? Kısaca laptopunuza iyi baktınız mı?
Onun dışında güç iletilmiyor olabilir güç tuşundan dolayı, ram, ekran kartı veya işlemciden kaynaklı sorun da olabilir ki umarım bunlar değildir.
Ramden olacağını sanmıyorum en azından hata verirdi laptopun tozunu alıyorum termal macunu iyi olduğu için(iyi durumda) ellemedim. tuşla alakalı olacağını sanmıyorum çünkü basınca yanma sıklığı değişiyor(11 saniye yanıyor sonra yanıp sönüyor) anakarttan dolayı diye düşünüyorum

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,191,174
Üyeler
189,043
Son üye
ミ★ LEXUS ★彡
Geri