Neler Yeni

Laptop düşük güçlü güç kaynağı tespit edildi.

Lidhous

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
0
İsim
Muhammed Ali Salı
Öncelikle merhabalar laptopumun markasi hp omen 16 ryzen 7 6800h işlemci ve rtx3060 ekran kartina sahip laptopumu 2 gündür şarj cihazina bağli bir sekilde acik tutuyordum ve 2.günün akşaminda laptop bir anda şarj almayi kesti kapatip açtim şarj aletini prizden çıkarttim taktim fakat düzelmedi ve şu andada bilgisayari şarj aletine takinca düşük güçlü güç kaynagi tespit edildi hatasi veriyor ve şarj almiyor önerilerinizi bekliyorum

Shourd

80+ Gold
Öncelikle merhabalar laptopumun markasi hp omen 16 ryzen 7 6800h işlemci ve rtx3060 ekran kartina sahip laptopumu 2 gündür şarj cihazina bağli bir sekilde acik tutuyordum ve 2.günün akşaminda laptop bir anda şarj almayi kesti kapatip açtim şarj aletini prizden çıkarttim taktim fakat düzelmedi ve şu andada bilgisayari şarj aletine takinca düşük güçlü güç kaynagi tespit edildi hatasi veriyor ve şarj almiyor önerilerinizi bekliyorum
anladığım kadarıyla güç kaynağına bi şekilde zarar verdiniz yada kablosuna eğer şüpheleniyorsanız bi bakın derim yanık kokusu fln varmı eğer var ise muhtemelen bi sorun vardır isterseniz müşteri hizmetlerini arayın eğer içiniz rahat edecekse yani sorununuzu anlatın eğer sorun olduğunu anlarlarsa zaten garantiye yolarsınız veya satın alırsınız orası sizin tercihiniz

Top Bottom