Neler Yeni

Laptop ekran kartı sorunu

Talha0098

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
0
İsim
Yusuf Talha Adıgüzel
Dell inspiron marka laptop kullanıyorum ve cihazda Amd Radeon r7 m440 4gb ekran kartı bulunmakta fakat oyunlarda farkettim ki ekran kartının tümünü kullanmıyor işlemciye yükleniyor ve bazen kasma donmalar meydana geliyor ekran kartının çok az kısmını kullanıyor oyun oynarken kasma yapıyor bunun bir çözümü var mıdır ?

YusufShn01

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
641
İsim
Yusuf Emre Şahin
Dell inspiron marka laptop kullanıyorum ve cihazda Amd Radeon r7 m440 4gb ekran kartı bulunmakta fakat oyunlarda farkettim ki ekran kartının tümünü kullanmıyor işlemciye yükleniyor ve bazen kasma donmalar meydana geliyor ekran kartının çok az kısmını kullanıyor oyun oynarken kasma yapıyor bunun bir çözümü var mıdır ?
işlemcin yetersiz olduğu için tamamı kullanılıyordur darboğaz var yani

Talha0098

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
0
İsim
Yusuf Talha Adıgüzel
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
İşlemci i7-7500u yetersiz midir napmam gerekiyor darboğazı önlemek için

Psyduck

80+ Platinum
En İyi Cevap
16
İşlemci i7-7500u yetersiz midir napmam gerekiyor darboğazı önlemek için
Oyunlarda grafikleri yükseltirsin. Fps artmaz ama kullanım artar ve daha güzel gözüken oyunlar oynamış olursun.

Talha0098

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
0
İsim
Yusuf Talha Adıgüzel
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Oyunlarda grafikleri yükseltirsin. Fps artmaz ama kullanım artar ve daha güzel gözüken oyunlar oynamış olursun.
Zaten fps oyunları oynamıyorum çok fazla ama kasma donma olmasa süper olacak grafikler yüksek oyunlarda oynamıyorum şu ekran kartının tamamını kullansa benim sorunum çözülmüş olacak çok mutlu olucam valla

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,046,089
Üyeler
165,931
Son üye
madness1
Top Bottom