E extemy 80+ Katılım 15 Ağustos 2023 Mesajlar 13 Dahası Reaksiyon skoru 0 İsim emir 8 Ekim 2023 #1 laptopumda ekran kartı yok. Ekran kartı olarak 1050 almayı düşünüyorum ama laptop için mi olduğunu anlayamıyorum. Bunu neye bakarak anlarım.
laptopumda ekran kartı yok. Ekran kartı olarak 1050 almayı düşünüyorum ama laptop için mi olduğunu anlayamıyorum. Bunu neye bakarak anlarım.
E ErcanAkin5131 80+ Katılım 10 Aralık 2022 Mesajlar 52 Dahası Reaksiyon skoru 2 İsim ercan akin 8 Ekim 2023 #2 kardesim genel olarak laptoplarda ekran karti ve islemci degismiyor sebebi ise ekran karti ve islemcinin anakarta bagli olmasidir
kardesim genel olarak laptoplarda ekran karti ve islemci degismiyor sebebi ise ekran karti ve islemcinin anakarta bagli olmasidir
ZeRRaen 80+ Bronze Katılım 21 Ocak 2021 Mesajlar 1,941 Dahası Reaksiyon skoru 746 Konum Burdurland İsim Arda İlgilendiği Kategoriler FPS oyunları , toplama bilgisayarlar , okul hayatı , Instagram ardazeren025 Twitter arda Discord ZeRRaen#9836 8 Ekim 2023 #3 Laptoplara ekran kartı değişimi imkansız gibi bir şey. Hele hele upgrade imkansız
E ErcanAkin5131 80+ Katılım 10 Aralık 2022 Mesajlar 52 Dahası Reaksiyon skoru 2 İsim ercan akin 8 Ekim 2023 #4 extemy yazmış: laptopumda ekran kartı yok. Ekran kartı olarak 1050 almayı düşünüyorum ama laptop için mi olduğunu anlayamıyorum. Bunu neye bakarak anlarım. Devamı için tıklayın... illede degistirecem diyorsan ana kartini degistirebilirsin ama bence yeni bir bilgisayar alman daha mantikli
extemy yazmış: laptopumda ekran kartı yok. Ekran kartı olarak 1050 almayı düşünüyorum ama laptop için mi olduğunu anlayamıyorum. Bunu neye bakarak anlarım. Devamı için tıklayın... illede degistirecem diyorsan ana kartini degistirebilirsin ama bence yeni bir bilgisayar alman daha mantikli
N Nedox 80+ Bronze Katılım 8 Haziran 2022 Mesajlar 580 8 Ekim 2023 #5 Laptobun rami veya ssdsi disinda bir seyini degistiremezsiniz. Anakart degisebilir ama laptopdan daha pahaliya gelir.
Laptobun rami veya ssdsi disinda bir seyini degistiremezsiniz. Anakart degisebilir ama laptopdan daha pahaliya gelir.