Neler Yeni

Laptop ekranı mı monitör mü

Dozzy53

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
0
İsim
Ahmet Hakan Al
Arkadaşlar asus fx506hm tuf gaming serisi leptop kullanıyorum.Dün ekranım aniden gitti ve gelmedi.Panel ve kablo arızası dediler 6000-7500 arasında değişen fiyat söylediler.Üniversite son sınıf öğrencisiyim ve Elektrik Elektronik Mühendisliği okuyorum kısacası leptopu çok dışarıya çıkartmıyorum benim sorum şu leptopun ekranını mı yaptırmak mantıklı yoksa o fiyat bandında bir monitör mü.not geçmek isterim ki mezun olduktan sonra zaten bir masaüstü alma düşüncem vardı sizce ne yapmalıyım.
leptop ekran özelliği 1080p 240hz .
şimdiden teşekkürler.

Moonlighter

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
801
İsim
Ahmet
Şefim ileride lazımo lamz diyorsan kasa gibi de kullanırım diyorsan monitör al geç derim ama sen bilirsin.

Satriani

80+ Bronze
Arkadaşlar asus fx506hm tuf gaming serisi leptop kullanıyorum.Dün ekranım aniden gitti ve gelmedi.Panel ve kablo arızası dediler 6000-7500 arasında değişen fiyat söylediler.Üniversite son sınıf öğrencisiyim ve Elektrik Elektronik Mühendisliği okuyorum kısacası leptopu çok dışarıya çıkartmıyorum benim sorum şu leptopun ekranını mı yaptırmak mantıklı yoksa o fiyat bandında bir monitör mü.not geçmek isterim ki mezun olduktan sonra zaten bir masaüstü alma düşüncem vardı sizce ne yapmalıyım.
leptop ekran özelliği 1080p 240hz .
şimdiden teşekkürler.
Cevabı aslında kendin vermişsin, daha sonra PC'ye geçeceksen monitör al, fiyatlar ileride düşer ya da araştırıp uygun parçaları 2.el falan bulursan daha sonra paneli değiştirtirsin.
Tabi soru şu, ileride 2K mı, yoksa 1080P sisteme mi geçeceksin, sonra tekrar monitör de değiştirmek zorunda kalma.

Hasan344

80+ Gold
Monitör al geç bence. Çok ara istemişler değmez. Hem ileride pcyr gececeksen daha mantıklı olur.

Top Bottom