Neler Yeni

Yardım Laptop eskisi gibi fps almıyorum

Godric1461

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
627
İsim
Godric
Değil mi ama anlamıyorum eskiden cs go gta 5 oynadığım oyunları şuan pcye indirirken bile pc çöker.neden böyle oluyor parçalar mı eskiyor
Harddisk bozulduysa değişik sesler çıkarır.Mekanik bir parça zaten sarsılmaya felan gelmiyor.

MOZBY

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
1
İsim
Dündar Eren

Ekler

• E2865460-6F3C-416F-B430-5CDA15253341.png
    E2865460-6F3C-416F-B430-5CDA15253341.png
    785.4 KB · Hit: 31

Godric1461

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
627
İsim
Godric
Mesaj otomatik birleştirildi:

Bunu alıyorum birde ssd markası söyler misin ben alıp adama götüreyim bilgisayarcıya burdakilere güvenmiyorum
Bütçeni bilmiyorum ama ucuz olanı alabilirsin.Kioxia olur pny olur.

Shiwoss

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
26
İsim
Kürşat
Değil mi ama anlamıyorum eskiden cs go gta 5 oynadığım oyunları şuan pcye indirirken bile pc çöker.neden böyle oluyor parçalar mı eskiyor
Parçalarla yada oyunlarla bir ilgisi yok tek sorun sıcaklıktır yüksek ihtimal sıcaklıklarına baktır. eğer 85 civarı takılıyorsa eskimiş demektir bir tane bilgisayarcıya götür termal macun fan falan tümden temizlik yaptır vede başında bekle günümüz bilgisayarcıları çıkardığı vidayı geri takmaya bile üşeniyor .Onun dışında ilk açıldığında soğuk olacak diye bir şey yok eğer CPU termal macunu bittiyse başladığı gibi 85-90 derecelerde başlayabilir.

MOZBY

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
1
İsim
Dündar Eren
Parçalarla yada oyunlarla bir ilgisi yok tek sorun sıcaklıktır yüksek ihtimal sıcaklıklarına baktır. eğer 85 civarı takılıyorsa eskimiş demektir bir tane bilgisayarcıya götür termal macun fan falan tümden temizlik yaptır vede başında bekle günümüz bilgisayarcıları çıkardığı vidayı geri takmaya bile üşeniyor .Onun dışında ilk açıldığında soğuk olacak diye bir şey yok eğer CPU termal macunu bittiyse başladığı gibi 85-90 derecelerde başlayabilir.
Anladım herkese teşekkür ettim allah razı olsun sizden dediklerinizi yapacağım

Can...

80+ Platinum
Anladım herkese teşekkür ettim allah razı olsun sizden dediklerinizi yapacağım
Herhangi bir bilgisayarcı ya gitmeyin mümkünse kendiniz yapın macun ve temizlikleri ni bilgisayarınızın çoğu bilgisayarcı ya vida eksiltiyor yada bir yere zarar veriyor

MOZBY

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
1
İsim
Dündar Eren
Herhangi bir bilgisayarcı ya gitmeyin mümkünse kendiniz yapın macun ve temizlikleri ni bilgisayarınızın çoğu bilgisayarcı ya vida eksiltiyor yada bir yere zarar veriyor
ssd di felan taktıracam kivre napim götürmek zorundayım

Öncelikle hwinfo ile sıcaklıkları bir kontrol et.Eğer sorun oysa gayet basit halledilir.Arctic macun ve fan bakımıyla eski günlerine döner laptop.
Sıcaklıklar böyle gösteriyor iyi mi bu sıcaklıklar ben anlamıyorumda

Öncelikle hwinfo ile sıcaklıkları bir kontrol et.Eğer sorun oysa gayet basit halledilir.Arctic macun ve fan bakımıyla eski günlerine döner laptop.

Son düzenleme:

Can...

80+ Platinum
ssd di felan taktıracam kivre napim götürmek zorundayım

Düzgün bir bilgisayarcı bulmaya çalışın hocam yada başında bekleyib

Godric1461

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
627
İsim
Godric
Boşta yüksek gibi.Bence konu açın nerede yaşıyorsanız.Ordaki arkadaşlar size bilgisayarcı tavsiye edecektir.

Top Bottom