Neler Yeni

Laptop Ethernet Sorunu

Abdul4431

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
8
İsim
Abdulkadir Çetinkaya
Arkadaşlar selam ethernet kablosunu eski model monster abra a7 v11 laptopa taktığımda çıt sesini duyuyorum tam oturuyor fakat aynı kabloyu acer predetor helios neo 16 ya taktığımda çıt sesi gelmiyor ve en ufak bir oynatmamda internet kesiliyor. Kablo laptopa mı uymuyor yoksa acer laptopumda sorun mu var?

Emre Zengin

Moderatör
En İyi Cevap
20
Dahası  
Reaksiyon skoru
7,877
İsim
Emre Zengin
Arkadaşlar selam ethernet kablosunu eski model monster abra a7 v11 laptopa taktığımda çıt sesini duyuyorum tam oturuyor fakat aynı kabloyu acer predetor helios neo 16 ya taktığımda çıt sesi gelmiyor ve en ufak bir oynatmamda internet kesiliyor. Kablo laptopa mı uymuyor yoksa acer laptopumda sorun mu var?
Sokete zarar vermiş olabilirsin belki. Eğer modemin içinden çıkan kabloyu kullanmıyorsan o kabloyu takıp dene bir de.

Abdul4431

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
8
İsim
Abdulkadir Çetinkaya
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Sokete zarar vermiş olabilirsin belki. Eğer modemin içinden çıkan kabloyu kullanmıyorsan o kabloyu takıp dene bir de.
Hocam acer in ethernet pini için yaptığı yer monstera göre biraz daha dar bende şöyle çözdüm acera kabloyu takıyorum ardından pinini kendi elimle aşağıya çektiğimde oturuyor

Top Bottom