Neler Yeni

Laptop falnarı kapatlılabiliyor mu

Muffasa

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
2
İsim
Mustafa Yıldız
laptop alacağım her laptopta fanları kısabiliyor muyum, ders için kullanacağım için kütüphane vs de ses yapmamasını istiyorum. her laptopun fanlarını kısabilme gibi bir olanağım olum olmadığını merak ediyorum aydınlatırsanız sevinirim.

Bukr3j

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
422
İsim
Ayberk SOKUL
laptop alacağım her laptopta fanları kısabiliyor muyum, ders için kullanacağım için kütüphane vs de ses yapmamasını istiyorum. her laptopun fanlarını kısabilme gibi bir olanağım olum olmadığını merak ediyorum aydınlatırsanız sevinirim.
Kütüphanede oyun oynamayacaksınız otomatik modda hiçbir sorun olmaz, sessiz bir şekilde makale okuyabilirsiniz.

Shourd

80+ Gold
evet var omen gaming hub programı üzerinden eco moda alırsan fanların hızı düşüyor ekran 60hze geçiyor ve şarjın uzun gidiyor ve bildiğim kadarıyla bendeki modeldede laptop ısınmamışsa zero fan teknolojisi devre giriyor laptopta ses olmuyor 0 ses veya driekt fanları turbodan otomatiğe çekersin

Muffasa

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
2
İsim
Mustafa Yıldız
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Kütüphanede oyun oynamayacaksınız otomatik modda hiçbir sorun olmaz, sessiz bir şekilde makale okuyabilirsiniz.
her laptop için geçerli mi bu msi katana vs
Mesaj otomatik birleştirildi:

evet var omen gaming hub programı üzerinden eco moda alırsan fanların hızı düşüyor ekran 60hze geçiyor ve şarjın uzun gidiyor ve bildiğim kadarıyla bendeki modeldede laptop ısınmamışsa zero fan teknolojisi devre giriyor laptopta ses olmuyor 0 ses veya driekt fanları turbodan otomatiğe çekersin
anladım çok teşekkür ederim

GörkemW

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
813
İsim
Görkem çetinkaya
Kisabilirsin genelde uygulamalari oluyor, tam kapatamazsin sanirim ama cok cok dusuge indirebilirisn

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,051,790
Üyeler
167,000
Son üye
Ukaix
Top Bottom