laptop alacağım her laptopta fanları kısabiliyor muyum, ders için kullanacağım için kütüphane vs de ses yapmamasını istiyorum. her laptopun fanlarını kısabilme gibi bir olanağım olum olmadığını merak ediyorum aydınlatırsanız sevinirim.
Model belirtirseniz daha iyi yorum yapabiliriz.
Kütüphanede oyun oynamayacaksınız otomatik modda hiçbir sorun olmaz, sessiz bir şekilde makale okuyabilirsiniz.laptop alacağım her laptopta fanları kısabiliyor muyum, ders için kullanacağım için kütüphane vs de ses yapmamasını istiyorum. her laptopun fanlarını kısabilme gibi bir olanağım olum olmadığını merak ediyorum aydınlatırsanız sevinirim.
evet var omen gaming hub programı üzerinden eco moda alırsan fanların hızı düşüyor ekran 60hze geçiyor ve şarjın uzun gidiyor ve bildiğim kadarıyla bendeki modeldede laptop ısınmamışsa zero fan teknolojisi devre giriyor laptopta ses olmuyor 0 ses veya driekt fanları turbodan otomatiğe çekersinhp victus 16
her laptop için geçerli mi bu msi katana vsKütüphanede oyun oynamayacaksınız otomatik modda hiçbir sorun olmaz, sessiz bir şekilde makale okuyabilirsiniz.
anladım çok teşekkür ederimevet var omen gaming hub programı üzerinden eco moda alırsan fanların hızı düşüyor ekran 60hze geçiyor ve şarjın uzun gidiyor ve bildiğim kadarıyla bendeki modeldede laptop ısınmamışsa zero fan teknolojisi devre giriyor laptopta ses olmuyor 0 ses veya driekt fanları turbodan otomatiğe çekersin
Kisabilirsin genelde uygulamalari oluyor, tam kapatamazsin sanirim ama cok cok dusuge indirebilirisnlaptop alacağım her laptopta fanları kısabiliyor muyum, ders için kullanacağım için kütüphane vs de ses yapmamasını istiyorum. her laptopun fanlarını kısabilme gibi bir olanağım olum olmadığını merak ediyorum aydınlatırsanız sevinirim.