Neler Yeni

Laptop fanı çok fazla dönüyor

Dahası  
Reaksiyon skoru
1
İsim
Yasir ceyhan
Fan normal yükte bile 3600 rpm yani yaklaşık %90—100 kapasitede dönüyor 2. Fan Dönüş hızı ise 180 rpm civarlarında seyrediyor. Sıcaklık 45 50 derece civarlarında. Laptop olduğu için bios dan fan hızı ayarlayamıyorum.Fanın temizliğini yağlanmasını yaptım bios u güncelledim ekran kartı güncel. Fanla alakalı sorun olduğunu düşündüm fanların yerlerini değiştirdim bu sefer diğer fan aynı hızda dönmeye başladı ne yapıcam arkadaş kafayı yemek üzereyim

Ouzkskn

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,345
İsim
....
Şurada Hp Sayfasında Yazılım - Çözümlerin'de PC'nin Cool Sense yazılımı var. Fan ayarlarını Otomatik ayarlamak için bir indirip denermisiniz.

Dahası  
Reaksiyon skoru
1
İsim
Yasir ceyhan
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Şurada Hp Sayfasında Yazılım - Çözümlerin'de PC'nin Cool Sense yazılımı var. Fan ayarlarını Otomatik ayarlamak için bir indirip denermisiniz.
İndirdim yükledim ama pc de bulamıyorum programı Windows aramaya basıyorum bir şey çıkmıyor

Ouzkskn

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,345
İsim
....
İndirdim yükledim ama PC de bulamıyorum programı Windows aramaya basıyorum bir şey çıkmıyor

Bazı Programlar Kısayol oluşturmaz. Ayrıca PC'yi yeniden başlatın. Arka plan'da çalışır. Fanlarınız da bir değişme var mı.

Dahası  
Reaksiyon skoru
1
İsim
Yasir ceyhan
Bazı Programlar Kısayol oluşturmaz. Ayrıca PC'yi yeniden başlatın. Arka plan'da çalışır. Fanlarınız da bir değişme var mı.
Dediğiniz gibi yaptım pc yi kapatıp açtım ama 60 derecede fan hala çokses çıkarıyor

Ouzkskn

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,345
İsim
....
Bilgisayarı ne zamandan beri kullanıyorsunuz.

Dahası  
Reaksiyon skoru
1
İsim
Yasir ceyhan
Ben 2. El aldım pc 3.5 yıllık sayılır

Dahası  
Reaksiyon skoru
1
İsim
Yasir ceyhan
Hiç termal macun değişimi yapılmış mı ? Fanlar'da belki tozlanma vardır bundan dolayı'da böyle çalışıyor olabilir.
Termal macun değiştirilmemiş toz bakımını yaptım fanları yağladım artık mecbur servise göndericem gibi çok teşekkür ederim ilginiz yardımınız için

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,018,922
Üyeler
161,524
Son üye
Beytwo
Top Bottom