Sakurajima Mai
80+ Bronze
Dahası
Kanka sürücüsünü kaldırmış olursun geri gelirHoparlör cızırtı yapıyor bir patlak yok sistemsel bir hata videoda bunları kaldırıp geri yüklüyordu şimdi ben bunu kaldirsam geri gelmemezlik gibi bir şey olur mu?
Yani yapmamda bir sakınca yok değil miKanka sürücüsünü kaldırmış olursun geri gelir
Bildiğim kadarıyla yok ama başka insanlarıda bekleYani yapmamda bir sakınca yok değil mi
yok hocam bi şey olmaz, tak çıkar yapınca geri geliyordu sanırım en kötü öyle yaparsınızHoparlör cızırtı yapıyor bir patlak yok sistemsel bir hata videoda bunları kaldırıp geri yüklüyordu şimdi ben bunu kaldirsam geri gelmemezlik gibi bir şey olur mu?
Laptop kullanıyorum:/yok hocam bi şey olmaz, tak çıkar yapınca geri geliyordu sanırım en kötü öyle yaparsınız
Ben bir şey olmaz diye biliyorum hocam istersen kendi hoparlörümde deniyim nerden girdin orayaLaptop kullanıyorum:/
Mesaj otomatik birleştirildi:
Kaldırdım geri yükledim bu cızırtı neden gitmiyor
Hoparlör modeliniz neHoparlör cızırtı yapıyor bir patlak yok sistemsel bir hata videoda bunları kaldırıp geri yüklüyordu şimdi ben bunu kaldirsam geri gelmemezlik gibi bir şey olur mu?
Hoparlör modeliniz ne