Tamam sağ ol.hocam o işlemci değişme muhabbeti çok eski laptoplarda oluyordu diye biliyorum. sizin laptop 6-7 senelik sanırım değişemezsiniz
uzerindeki işlemci ne yardimci olayimTamam sağ ol.
amd a6uzerindeki işlemci ne yardimci olayim
laptopu 2019 son çeyrekte aldımuzerindeki işlemci ne yardimci olayim
amd a6
teşekkür ederim bir tane daha konu açtım ona da bakabilir misiniz?A6-9225 ise degişmez malesef lehimli lehimsiz olsaydi tdpye gore olurdu
işlemci bazı leptoplarda değişebilir. Değişilip değişilemez olduğunu ek olarak paylaştığım fotoğrafa bakarak benzerliğiyle tespit edebilirsin. Gördüğün gibi direk değil de arada plaka yardımı ile entegre etmişler. Önerim ise kesinlikle denememen. Çünkü yaptıgım araştırmalara göre işlemcide çok radikal değşiklikler yapılamıyor. Yani ''ben bunu 7. nesil i5 ten 12. nesil i5 veya i7 ye yükselteyim'' gibi değişiklikler benim araştırmama göre imkansız. Araştırmanı da anakart üzerinden yapmalısın, hangi işlemcileri desteklediğini araştırıp, ona göre bir seçim yapabilirsin ama dediğim gibi ilk olarak işlemcinin bütünleşik olup olmadığını tespit etmelisin.Asus X540BA-GO179T model laptopun işlemcisi değiştirilir mi değiştiriliyorsa ej iyi hangisi olur
benimkisi böyle değil yine de teşekkürlerişlemci bazı leptoplarda değişebilir. Değişilip değişilemez olduğunu ek olarak paylaştığım fotoğrafa bakarak benzerliğiyle tespit edebilirsin. Gördüğün gibi direk değil de arada plaka yardımı ile entegre etmişler. Önerim ise kesinlikle denememen. Çünkü yaptıgım araştırmalara göre işlemcide çok radikal değşiklikler yapılamıyor. Yani ''ben bunu 7. nesil i5 ten 12. nesil i5 veya i7 ye yükselteyim'' gibi değişiklikler benim araştırmama göre imkansız. Araştırmanı da anakart üzerinden yapmalısın, hangi işlemcileri desteklediğini araştırıp, ona göre bir seçim yapabilirsin ama dediğim gibi ilk olarak işlemcinin bütünleşik olup olmadığını tespit etmelisin.