Neler Yeni

Yardım Laptop işlemci yanmış

AtakanE

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
7
İsim
Atakan Eyüpoğlu
Arkadaşlar ms stealth 15m a11sek bilgisayarim bir anada akpandi ve bir daha açılmadı,bilgisayarcı işlemcinin yandığını söylüyor.Daha önce bu durumu yaşayan var mı?Sizce tamirini yaptırmalı mıyım yoksa yeni bir pc mi almalıyım işlemci i7 1185g7 bana yüksek maliyetli olacağını söyledi.Ne yapmalıyım

AtakanE

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
7
İsim
Atakan Eyüpoğlu
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Arkadaşlar ms stealth 15m a11sek bilgisayarim bir anada akpandi ve bir daha açılmadı,bilgisayarcı işlemcinin yandığını söylüyor.Daha önce bu durumu yaşayan var mı?Sizce tamirini yaptırmalı mıyım yoksa yeni bir pc mi almalıyım işlemci i7 1185g7 bana yüksek maliyetli olacağını söyledi.Ne yapmalıyım
Yardım

TyShame

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
578
İsim
Halil
İlgilendiği Kategoriler
Tarih, Felsefe, Mobil Bilgisayarlar, Oyunlar
Garanti devam etmiyor sanırım. Tek bilgisayarcının lafına güvenme 3 5 bilgisayarcıya götür eğer tanıdık değilse bilgisayarcı sonra en çok hangi fikir varsa onu diyenlerden birine götür. Madem söktürmüşsün kasanın içini bi fotoğraflasaydın parça yandıysa etrafında siyahlık olur. + İşlemci yandıysa malesef bu gibi durumlarda işlemci gömülü olduğu için komple anakart değiştirirler.

Ruffian

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,165
İsim
Ahmet
İlgilendiği Kategoriler
Laptop, PC, Limitler
içinin bir fotoğrafını atın bakalım her bilgisayarcının lafına inanmayın.

Top Bottom