NORMAL KAPATMA YAPIYORUM WİN TUŞUNDANBilgisayarı nasıl kapatıyorsun?
Kapağı kapatarak mı yoksa önce bilgisayarı tamamen kapatıp sonra mı kapağı kapatıyorsun?
SONRA KAPAĞI KAPATIYORUMNORMAL KAPATMA YAPIYORUM WİN TUŞUNDAN
bende bugün çözdüm o sorunu.biosta bi ayar var sanırım 2.sekmedeydi ayarın ismini unuttum dısabled yapınca kapanıyodu.lenovo marka laptop kullanıcısıyım bilgisayarın kapağını açtığımda otomatik başlıyor nasıl düzeltebilirim?
dur bakayım senin içinlenovo marka laptop kullanıcısıyım bilgisayarın kapağını açtığımda otomatik başlıyor nasıl düzeltebilirim?
buradan her ayarı denedim olmadı maalesefBenim laptopumda kapağı açma seçenekleri yok. Fakat kapak ve güç ayarları şu kısımından yapılıyor. Belki sizde vardır.
Denetim Masası > Donanım ve Ses > Güç Seçenekleri
Ardından sol taraftaki "Kapak Kapatıldığında Yapılacakları Seçin" kısmına tıklıyoruz.
Bu kısımda bende yalnızca bu ayarlar var. Belki sizde kapak açılma ile ilgili bir şeyler de olabilir.
Alıntıyı görüntüle
bunla alakası yok dostum.o ayarı kapatırsa bilgisayar 2 kat daha geç açılıyor.Benim laptopumda kapağı açma seçenekleri yok. Fakat kapak ve güç ayarları şu kısımından yapılıyor. Belki sizde vardır.
Denetim Masası > Donanım ve Ses > Güç Seçenekleri
Ardından sol taraftaki "Kapak Kapatıldığında Yapılacakları Seçin" kısmına tıklıyoruz.
Bu kısımda bende yalnızca bu ayarlar var. Belki sizde kapak açılma ile ilgili bir şeyler de olabilir.
Alıntıyı görüntüle
yardımcı olursanız sevinirimbende bugün çözdüm o sorunu.biosta bi ayar var sanırım 2.sekmedeydi ayarın ismini unuttum dısabled yapınca kapanıyodu.
Mesaj otomatik birleştirildi:
dur bakayım senin için
bilgisayar açılırken f2 spam yapıp biosa giriyosun.confıguratıon kısmından flip to bootu dısabled yapıyorsun oluyor.umarım işe yaramıştırburadan her ayarı denedim olmadı maalesef
save and exit demeyi ihmal etme.bilgisayar açılırken f2 spam yapıp biosa giriyosun.confıguratıon kısmından flip to bootu dısabled yapıyorsun oluyor.umarım işe yaramıştır
save and exit demeyi ihmal etme.bilgisayar açılırken f2 spam yapıp biosa giriyosun.confıguratıon kısmından flip to bootu dısabled yapıyorsun oluyor.umarım işe yaramıştır
deneyince haber vericem saolunbilgisayar açılırken f2 spam yapıp biosa giriyosun.confıguratıon kısmından flip to bootu dısabled yapıyorsun oluyor.umarım işe yaramıştır
Hangi ayar?bunla alakası yok dostum.o ayarı kapatırsa bilgisayar 2 kat daha geç açılıyor.
yanlış yer anla sen takma kafayaHangi ayar?
Ben herhangi bir ayarı kapatmasını söylemedim. Eğer var ise burada gözükür dedim.
Şahsen bende yok. Zaten laptopum da kapağını kaldırınca açılmıyor. O yüzden burayı göstermek istedim arkadaşa.
Çok teşekkür ederim işe yaradı yardımınız için sonsuz teşekkürlerdeneyince haber vericem saolun
işe yaradı artık normale döndü cihazı yeni almıştım herhalde biosta win10 yüklerlerken bu ihtimali unutmuş olmalılar. yardımınız için teşekkürlerbilgisayar açılırken f2 spam yapıp biosa giriyosun.confıguratıon kısmından flip to bootu dısabled yapıyorsun oluyor.umarım işe yaramıştır
save and exit demeyi ihmal etme.
save and exit demeyi ihmal etme.