Kırık yok. Üzerinde denk gelecek şekilde yerleştir ve bastır. Çıt çıtları yerine oturur.
evet kırık yok ama o beyaz plastik yerinden çıkmış onu soruyorum üstadKırık yok. Üzerinde denk gelecek şekilde yerleştir ve bastır. Çıt çıtları yerine oturur.
Tam ortasına koy o plastiği ve tuşu da ortalayıp bastır. O plastik hem tuşa teması sağlıyor hem de tuşun basınca geri kalkmasını sağlıyor.Mesaj otomatik birleştirildi:
evet kırık yok ama o beyaz plastik yerinden çıkmış onu soruyorum üstad
Benim laptopun tuşları içe göçtü basamıyom oyle kaldı nasıl etcem ki bi klavyeside 1kklavyeyi temizlerken kauçuk yerinden çıktı bunu nasıl yapıştırabilirim. yapıştırmadan kullanmaya çalıştım ama tuş sürekli yerinden çıkıyor.
Evet knks o plastik normalde klavyeye yapışık ben temizlerken onu koparmışım. Baktım YouTubedan biraz adamlar uhuyla yapıştırıyor ben de öyle yaptım şimdi. Senin dediğin gibi yapıştırmadan kullanmaya çalıştım ancak zamanla tuşu atıyor yerinden çıkartıyorTam ortasına koy o plastiği ve tuşu da ortalayıp bastır. O plastik hem tuşa teması sağlıyor hem de tuşun basınca geri kalkmasını sağlıyor.
Tüm tuşları mı içeri göçtüBenim laptopun tuşları içe göçtü basamıyom oyle kaldı nasıl etcem ki bi klavyeside 1k
Yok ya bi kaç harf hatta 3d yazıcılara gittim cıkarsın diye etmedilerEvet knks o plastik normalde klavyeye yapışık ben temizlerken onu koparmışım. Baktım YouTubedan biraz adamlar uhuyla yapıştırıyor ben de öyle yaptım şimdi. Senin dediğin gibi yapıştırmadan kullanmaya çalıştım ancak zamanla tuşu atıyor yerinden çıkartıyor
Mesaj otomatik birleştirildi:
Tüm tuşları mı içeri göçtü
Benim de K ve L tuşları kırılmıştı aliexpressden aldım birebir aynısı. Kargo dahil 250₺ ye geldi ikisi. Burada iki tuşa 1.5k para istedi garanti.Yok ya bi kaç harf hatta 3d yazıcılara gittim cıkarsın diye etmediler
bu sebeple ev ortamında olabildiğince laptopa klavye takıp kullanmak en mnatıklısı değişmiyor malitesi yüksek ve görüntü olarak da kötü oluyor sonra.klavyeyi temizlerken kauçuk yerinden çıktı bunu nasıl yapıştırabilirim. yapıştırmadan kullanmaya çalıştım ama tuş sürekli yerinden çıkıyor.
Zaten klavye kullanıyorum ancak toplandığı için temizlemek istemiştim olanlar oldubu sebeple ev ortamında olabildiğince laptopa klavye takıp kullanmak en mnatıklısı değişmiyor malitesi yüksek ve görüntü olarak da kötü oluyor sonra.
Tozlandığı*Zaten klavye kullanıyorum ancak toplandığı için temizlemek istemiştim olanlar oldu
seninki tamamen bahsızlık olmuş o zaman... tam anlaşılmıyor lenovo mu bu dandikmiş demek ki tuşlar.Zaten klavye kullanıyorum ancak toplandığı için temizlemek istemiştim olanlar oldu
Mesaj otomatik birleştirildi:
Tozlandığı*