Neler Yeni

laptop klavyesi tuş kırıldı

Batwoo

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
13
İsim
Batuhan Kaya
klavyeyi temizlerken kauçuk yerinden çıktı bunu nasıl yapıştırabilirim. yapıştırmadan kullanmaya çalıştım ama tuş sürekli yerinden çıkıyor.

Ekler

• WhatsApp Image 2023-06-09 at 17.29.13.jpeg
    WhatsApp Image 2023-06-09 at 17.29.13.jpeg
    202.1 KB · Hit: 142

ca.s

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,322
İsim
C Ş
Kırık yok. Üzerinde denk gelecek şekilde yerleştir ve bastır. Çıt çıtları yerine oturur.

Batwoo

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
13
İsim
Batuhan Kaya
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Kırık yok. Üzerinde denk gelecek şekilde yerleştir ve bastır. Çıt çıtları yerine oturur.
Mesaj otomatik birleştirildi:

evet kırık yok ama o beyaz plastik yerinden çıkmış onu soruyorum üstad

ca.s

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,322
İsim
C Ş

evet kırık yok ama o beyaz plastik yerinden çıkmış onu soruyorum üstad
Tam ortasına koy o plastiği ve tuşu da ortalayıp bastır. O plastik hem tuşa teması sağlıyor hem de tuşun basınca geri kalkmasını sağlıyor.

Batwoo

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
13
İsim
Batuhan Kaya
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Tam ortasına koy o plastiği ve tuşu da ortalayıp bastır. O plastik hem tuşa teması sağlıyor hem de tuşun basınca geri kalkmasını sağlıyor.
Evet knks o plastik normalde klavyeye yapışık ben temizlerken onu koparmışım. Baktım YouTubedan biraz adamlar uhuyla yapıştırıyor ben de öyle yaptım şimdi. Senin dediğin gibi yapıştırmadan kullanmaya çalıştım ancak zamanla tuşu atıyor yerinden çıkartıyor

Benim laptopun tuşları içe göçtü basamıyom oyle kaldı nasıl etcem ki bi klavyeside 1k
Tüm tuşları mı içeri göçtü

(steel)kerim53

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
227
İsim
kerim
Evet knks o plastik normalde klavyeye yapışık ben temizlerken onu koparmışım. Baktım YouTubedan biraz adamlar uhuyla yapıştırıyor ben de öyle yaptım şimdi. Senin dediğin gibi yapıştırmadan kullanmaya çalıştım ancak zamanla tuşu atıyor yerinden çıkartıyor

Tüm tuşları mı içeri göçtü
Yok ya bi kaç harf hatta 3d yazıcılara gittim cıkarsın diye etmediler

agathusia

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
303
İsim
MUZAFFER
klavyeyi temizlerken kauçuk yerinden çıktı bunu nasıl yapıştırabilirim. yapıştırmadan kullanmaya çalıştım ama tuş sürekli yerinden çıkıyor.
bu sebeple ev ortamında olabildiğince laptopa klavye takıp kullanmak en mnatıklısı değişmiyor malitesi yüksek ve görüntü olarak da kötü oluyor sonra.

Batwoo

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
13
İsim
Batuhan Kaya
bu sebeple ev ortamında olabildiğince laptopa klavye takıp kullanmak en mnatıklısı değişmiyor malitesi yüksek ve görüntü olarak da kötü oluyor sonra.
Zaten klavye kullanıyorum ancak toplandığı için temizlemek istemiştim olanlar oldu 😅

Zaten klavye kullanıyorum ancak toplandığı için temizlemek istemiştim olanlar oldu 😅
Tozlandığı*

agathusia

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
303
İsim
MUZAFFER

Tozlandığı*
seninki tamamen bahsızlık olmuş o zaman... tam anlaşılmıyor lenovo mu bu dandikmiş demek ki tuşlar.

Top Bottom