Neler Yeni

Laptop mining için soğutucu önerisi

Lyndray

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
620
İsim
Furkan Kaya

stereohearts

80+ Gold
En İyi Cevap
3
Dahası  
Reaksiyon skoru
15,374
İsim
Enes
Instagram
@stereocrypex
Steam
✪SoloTürk
Twitter
rulerkoala
Discord
stereohearts#1401
Soğutucu yerine termal macun alıp temizlik ve macun yenilemesi yapmanız daha mantıklı olur bence. Ayrıca laptopun altına 2 tane silgi koyarak daha çok hava almasını sağlarsanız daha serin çalışır. En azından ben bunları yaptığımda 8 derece kadar fark etti

ddy34

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
488
İsim
Mert
Soğutucu yerine termal macun alıp temizlik ve macun yenilemesi yapmanız daha mantıklı olur bence. Ayrıca laptopun altına 2 tane silgi koyarak daha çok hava almasını sağlarsanız daha serin çalışır. En azından ben bunları yaptığımda 8 derece kadar fark etti
Hocam ne alakası var. Sıfır laptopta da miningde bu değerler olur. Adam soğutucu diyor silgi koyun diyorsun.

stereohearts

80+ Gold
En İyi Cevap
3
Dahası  
Reaksiyon skoru
15,374
İsim
Enes
Instagram
@stereocrypex
Steam
✪SoloTürk
Twitter
rulerkoala
Discord
stereohearts#1401
Hocam ne alakası var. Sıfır laptopta da miningde bu değerler olur. Adam soğutucu diyor silgi koyun diyorsun.
Şahsi düşüncemi söyledim hocam. Ayrıca sadece soğutucu termal macundan daha az etki eder. Termal macun değiştirilmediyse uzun zamandır yenilemek 8-9 derece bile fark eder. En kaliteli soğutucu etse etse 5-6 derece fark eder. Silgiyi de koyduğu zaman toplam 10-11 derece kadar fark eder ki en kötü senaryoda 65 derece eder diyelim. Laptop için çok güzel bir değer. Amacım en ucuz ve en etkili şekilde sorunu çözmek ve arkadaşa yardımcı olmak, bilip bilmeden yorum yapmayalım :)
Mesaj otomatik birleştirildi:

Sıfır laptopta miningler bu değerde olmaz ayrıca. Fırın denilen clevo kasa monster laptopum sıfır iken 63 derecede kazım işlemi yapıyordu

ddy34

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
488
İsim
Mert
Kaç tane laptopla mining yaptında genel konuşuyorsun. Çoğu laptop bu arkadaşın değerlerinde ki çokta normal zaten. Soğutucu dediğin olay kafadan 10 derece etki ediyor. Daha fazlada edebilir.

stereohearts

80+ Gold
En İyi Cevap
3
Dahası  
Reaksiyon skoru
15,374
İsim
Enes
Instagram
@stereocrypex
Steam
✪SoloTürk
Twitter
rulerkoala
Discord
stereohearts#1401
Kaç tane laptopla mining yaptında genel konuşuyorsun. Çoğu laptop bu arkadaşın değerlerinde ki çokta normal zaten. Soğutucu dediğin olay kafadan 10 derece etki ediyor. Daha fazlada edebilir.
7 tane :)
Mesaj otomatik birleştirildi:

Soğutucu dediğin olay kafadan 10 derece etki ediyor. Daha fazlada edebilir.
Bana bunu videolu bir şekilde kanıtla, forumu bırakıyorum

Lyndray

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
620
İsim
Furkan Kaya
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Dün ikinci el olarak Asus tuf f15 laptop aldım. 9-10 aylık laptop. İşlemci soğutucusu vidasinda garanti etiketi var o yüzden macun değiştiremem 1 yıldan fazla garantisi var çünkü. 300 400 liraya kaliteli bi soğutucu alıp 10 dereceye kadar sıcaklık düşürebilirsem 7 8 ay kullanıp sonra garantiye gönderir macun değiştiririm diye düşünüyorum

Top Bottom