Neler Yeni

Laptop monitör olarak kullanılabilirmi ?

OsmanUCR

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
834
İsim
Osman Uçar
Şimdi bende bir 1660S li bir ortalama kasa ve ideapad 3 var bunu satıp 1650li laptop almayı düşünüyordum ama kasayı satamıyorum 1 aydır.
Ekran kartsız laptop üniversitede işimi pek görmüyor. Şimdi mini bir kasa alıp bu kasaya sistemi kursam ve laptopu ekran niyetine kullanabilirmiyim bağlayıp ?

AKeremS

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
32
İsim
Ahmet Kerem Sağlam
Hayır diye biliyorum fakat kesin bir bilgim yok. Bir de çok mantıklı bir hareket olduğunu düşünmüyorum düşüncenizin. Bunu da belirtmek istedim.

qnyb

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
908
İsim
Güney
Şimdi bende bir 1660S li bir ortalama kasa ve ideapad 3 var bunu satıp 1650li laptop almayı düşünüyordum ama kasayı satamıyorum 1 aydır.
Ekran kartsız laptop üniversitede işimi pek görmüyor. Şimdi mini bir kasa alıp bu kasaya sistemi kursam ve laptopu ekran niyetine kullanabilirmiyim bağlayıp ?
Uğraşman gerekir ancak yapabilirsin. Sonuçta laptop ekranı da bir panel. Soket ve güç girişini ayarladıktan sonra monitör gibi kullanabilirsin.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Uğraşman gerekir ancak yapabilirsin. Sonuçta laptop ekranı da bir panel. Soket ve güç girişini ayarladıktan sonra monitör gibi kullanabilirsin.
Bunu derken elbette laptopu artık eskisi gibi kullanamazsın.

OsmanUCR

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
834
İsim
Osman Uçar
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Mesaj otomatik birleştirildi:

Bunu derken elbette laptopu artık eskisi gibi kullanamazsın.
Ne yapabilirim bu kasayı satmanın bir taktiği vs varmı ?
Kafamda bir kaç tane 2.el laptop buldum ama bu kasamı satamıyorum

qnyb

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
908
İsim
Güney
Ne yapabilirim bu kasayı satmanın bir taktiği vs varmı ?
Kafamda bir kaç tane 2.el laptop buldum ama bu kasamı satamıyorum
O konular hakkında pek bilgim yok hocam. Bir şey söylersem yanlış olur. İkinci el alım satım yapmıyorum.

Top Bottom