Monster laptopların ekranlarının gecikme değeri belirtilmediği müddetçe 20-30(ms) da arasıdır.Laptop monitörü'nün kodunu bulup arattım, response time yazan yerde 11/9 yazıyor. Bu ms değeri çok fazla değil mi ?
Laptop : Monster Abra A5 V17.1.3
Alıntıyı görüntüle
Evet belirtilmemiş de kodunu bulup arattığımda 11/9 çıkıyor. 20-30 arası hepsi için geçerli değil galiba.Monster laptopların ekranlarının gecikme değeri belirtilmediği müddetçe 20-30(ms) da arasıdır.
Gtg formatı olmadığı için ve tR/tD olarak açıklandığı için net bir cevap veremem ama 25 ms olduğundan çok eminimEvet belirtilmemiş de kodunu bulup arattığımda 11/9 çıkıyor. 20-30 arası hepsi için geçerli değil galiba.
Bunu ölçen bir uygulama yok mu ?Gtg formatı olmadığı için ve tR/tD olarak açıklandığı için net bir cevap veremem ama 25 ms olduğundan çok eminim
uygulama değil ama cihazlar var ve pahalı cihazlar. Ayrıca bu değerler gözle algılanmaz düşük değerler yani canınızı sıkmanıza gerek yokBunu ölçen bir uygulama yok mu ?
CSGO faceit oynadığım için sordum yoksa bir önemi yok benim için.uygulama değil ama cihazlar var ve pahalı cihazlar. Ayrıca bu değerler gözle algılanmaz düşük değerler yani canınızı sıkmanıza gerek yok