- Konu Sahibi Konu Sahibi
Evden çalışıyorum fakat bazen laptobumu götürmem gerekiyor laptoplar hakkında bilgim yok ne önerirsinizEvde çalışıyorsan ve taşıman gerekmeyecekse masaüstü topla tabi ki eğer yoksa laptop al.
Evden çalışıyorum fakat bazen laptobumu götürmem gerekiyor laptoplar hakkında bilgim yok ne önerirsinizEvde çalışıyorsan ve taşıman gerekmeyecekse masaüstü topla tabi ki eğer yoksa laptop al.
O zaman laptop alman lazım bütçen ne kadar ?Evden çalışıyorum fakat bazen laptobumu götürmem gerekiyor laptoplar hakkında bilgim yok ne önerirsiniz
Bütçe belirtmeyi unutmuşum, 25-30k bütçem var ama işlemcisi yüksek bir şey istiyorum oyun oynamıyorum, oyun için konsolum var ve sadece lol oynarım ki o da vaktim olursa, işlemci ram va ssd ön planda benim için ram en az 32 olmalıO zaman laptop alman lazım bütçen ne kadar ?
ben kendim aşağıda bıraktığım modeli kullanıyorum halihazırda ve memnunum.
ACER Nitro5 Intel Core i5-12500H 16GB 512GB SSD 6GB RTX4050 DOS 15.6" Gaming Laptop NH.QLZEY.006 Fiyatı, Yorumları - Trendyol
ACER Nitro5 Intel Core i5-12500H 16GB 512GB SSD 6GB RTX4050 DOS 15.6" Gaming Laptop NH.QLZEY.006 yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın.www.trendyol.com
işlemci olarak bu model daha iyi fakat bir tık daha pahalı ;Bütçe belirtmeyi unutmuşum, 25-30k bütçem var ama işlemcisi yüksek bir şey istiyorum oyun oynamıyorum, oyun için konsolum var ve sadece lol oynarım ki o da vaktim olursa, işlemci ram va ssd ön planda benim için ram en az 32 olmalı