Neler Yeni

Laptop mu almalıyım yok sa masa üstü mü

Dahası  
Reaksiyon skoru
15
İsim
Buluthan Sağlam
Oyun için bir bilgisayar almak istiyorum ama laptop mu almalıyım yoksa masa üstü mü diye karar veremedim sizde ne almalıyım?

FightForHonor

80+ Platinum
En İyi Cevap
33
pc yi nerede ne amaçla kullanacağınız önemli eğer evimde dursun diyorsanız tabii ki de masaüstü ama dışarı çıktığımdada oyun oynamak istersen laptop ama masaüstü pc ler laptoplardan daha iyi performans verir eğer aynı bileşenler varsa

tunahangenç

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,301
İsim
Tunahan Genç
Oyun için bir bilgisayar almak istiyorum ama laptop mu almalıyım yoksa masa üstü mü diye karar veremedim sizde ne almalıyım?
kullanım alanına göre değişir yani iş sende bitiyor ama oyun oynucaksan masaüstü alman daha iyi

KeremMm

80+ Gold
En İyi Cevap
1
masaüstü

OğuzKağan08

80+ Gold
En İyi Cevap
1
Karar senin

Ekler

• zzz.PNG
    zzz.PNG
    8.7 KB · Hit: 65
Dahası  
Reaksiyon skoru
15
İsim
Buluthan Sağlam
  • Konu Sahibi Konu Sahibi

KaanBedirhan

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
272
İsim
Kaan Bedirhan Karaoğlu
Discord
[𝓢𝓗]★ 𝓑𝓮𝓭𝓲𝓻𝓱𝓪𝓷#5268
Her türlü masaüstü.
Kesinlikle bu verdiğiniz cevaba kahkaha atarak gülüyorum masaustu pc ile laptop un arasındaki donanımsal farklar tabikide olacaktır ama bu insan eğer seyahat eden biriyse masaustu pc yi kucaklayıp goturemez

Dahası  
Reaksiyon skoru
15
İsim
Buluthan Sağlam
10K üzeri bütçen varsa laptop düşünebilirsin ama 10K altı laptoplar kötü o yüzden masaüstü daha iyi olur (y)
Bütçem 10K nın altında full odamı diziceğim için 6K 7K arası bütçem var 7K ya baya donanımlı toplama bir masaüstü PC alırım laptop alırsam 6K yı aşmaz

UgurBey45

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
20
İsim
Uğur Köroğlu
Bu da soru mu, tabikide masaüstü almalisin. Performans konusunda çok daha iyi onu geçtim konfor konusunda bile çok iyi örnek vermek gerekirse sistem ısındığında masaüstünde hiç hissetmiyorsun (tabi aşırı ısınmada performans düşüşü olur) ama laptop ta ne kadar kaliteli laptop olursa olsun o ısıyı hissediyorsun o yüksek fan sesi rahatsız ediyor Max 17 inç alırsın laptpta ama masaüstü keyfine göre. Eğer laptop şart değilse kıyasa bile girme

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,014,102
Üyeler
160,637
Son üye
OturanBoga
Top Bottom