Zinnia Shivaheld
80+
- Reaksiyon skoru
- 15
Oyun için bir bilgisayar almak istiyorum ama laptop mu almalıyım yoksa masa üstü mü diye karar veremedim sizde ne almalıyım?
Oyun için aliyosan masaüstü alOyun için bir bilgisayar almak istiyorum ama laptop mu almalıyım yoksa masa üstü mü diye karar veremedim sizde ne almalıyım?
kullanım alanına göre değişir yani iş sende bitiyor ama oyun oynucaksan masaüstü alman daha iyiOyun için bir bilgisayar almak istiyorum ama laptop mu almalıyım yoksa masa üstü mü diye karar veremedim sizde ne almalıyım?
Peki teşekkürlerKarar senin
Oyun için alıyorum yani oyun oynamaktan fazla bişey yapmamkullanım alanına göre değişir yani iş sende bitiyor ama oyun oynucaksan masaüstü alman daha iyi
Oyun için bir bilgisayar almak istiyorum ama laptop mu almalıyım yoksa masa üstü mü diye karar veremedim sizde ne almalıyım?
Peki sağol önerin içinOyun için aliyosan masaüstü al
Kesinlikle bu verdiğiniz cevaba kahkaha atarak gülüyorum masaustu pc ile laptop un arasındaki donanımsal farklar tabikide olacaktır ama bu insan eğer seyahat eden biriyse masaustu pc yi kucaklayıp goturemezHer türlü masaüstü.
Bütçem 10K nın altında full odamı diziceğim için 6K 7K arası bütçem var 7K ya baya donanımlı toplama bir masaüstü PC alırım laptop alırsam 6K yı aşmaz10K üzeri bütçen varsa laptop düşünebilirsin ama 10K altı laptoplar kötü o yüzden masaüstü daha iyi olur![]()
Bu da soru mu, tabikide masaüstü almalisin. Performans konusunda çok daha iyi onu geçtim konfor konusunda bile çok iyi örnek vermek gerekirse sistem ısındığında masaüstünde hiç hissetmiyorsun (tabi aşırı ısınmada performans düşüşü olur) ama laptop ta ne kadar kaliteli laptop olursa olsun o ısıyı hissediyorsun o yüksek fan sesi rahatsız ediyor Max 17 inç alırsın laptpta ama masaüstü keyfine göre. Eğer laptop şart değilse kıyasa bile girmeOyun için bir bilgisayar almak istiyorum ama laptop mu almalıyım yoksa masa üstü mü diye karar veremedim sizde ne almalıyım?