Neler Yeni

Laptop ne kadar masraf yaptırır

füri

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
86
İsim
Halil Yıldız
iyi günler dilerim öncelikle , dün akşam köpeğim bilgisayarın kablosuna takılarak amsadan aşağı düşürdü, fotolarda gördüğünüz gibi hasarlar oluştu (şarj ucu yamuk , höparlör çatlak , ekranı tutan parça kırıldı ekran çok fazla açılıyor)
iletişime geçtim firmayla doğal olarak kullanıcı hatası dediler (daha 1.5 yıl garantisi vardı bu arada) ne kadara patlar bize tamiri tahmini bunu sormak için açtım , teşekkür ederim şimdiden .
hp victus 16 - i5 13500h + rtx4050 sistem

Ekler

• IMG_7684.jpeg
    IMG_7684.jpeg
    1.8 MB · Hit: 22
  • IMG_7683.jpeg
    IMG_7683.jpeg
    2 MB · Hit: 20
  • IMG_7682.jpeg
    IMG_7682.jpeg
    2.2 MB · Hit: 19

OmerL

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
11
İsim
Omer
Geçmiş olsun öncelikle. Yaşadığınız şehir bile bir etken olmakla birlikte ortalama 2-3k civarına işlem olur diye düşünüyorum.
Menteşe yuvası kırılmıştır muhtemelen parça değişimi yapılmadan çözülebilecek bir şey.
Adaptörün de kablosunu değiştirirseniz maliyet bu civarlarda olur ortalama.

füri

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
86
İsim
Halil Yıldız
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Geçmiş olsun öncelikle. Yaşadığınız şehir bile bir etken olmakla birlikte ortalama 2-3k civarına işlem olur diye düşünüyorum.
Menteşe yuvası kırılmıştır muhtemelen parça değişimi yapılmadan çözülebilecek bir şey.
Adaptörün de kablosunu değiştirirseniz maliyet bu civarlarda olur ortalama.
çok sağolun cevabınız için

cancan1135

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
633
İsim
can
şarj ucunun doğrultulma ihtimali var kurtarılabilir kurtarılmazsa adaptörün 2 parça halind emuhtemelen o kısmın yenisini alırsın 200-300 tl birseydir maksimum. Hoparlörün oradaki çatlağı kasayı parçalayıp iç tarafından sağlamlaştırma yapması lazım normalde bilgisayarcılar makım temizlik esnasında bu tarz şeylere para almıyorlar istersen bakımınıda yaptır aradan onuda çıkartırsın bakım temizlikle beraber 500-1kda ona çekerler. Ekranı tutan çıta içeriden tutkal ile falan tutarsa onada para almazlar tahminen konuşuyorum 800-1300 tl arasına halledersin hepsini. Bu arada victusunda kasa kalitesini görmüş olduk beğenmediğimiz monsterdan zayıf yapmışlar.

Top Bottom