Neler Yeni

Öneri 🔺LAPTOP ÖNERİLERİ | HER GÜN GÜNCELLENİYOR ❗

Margot Robbie

80+ Titanium
En İyi Cevap
2
Dahası  
Reaksiyon skoru
60,765
İsim
Margot Robbie
İlgilendiği Kategoriler
YKS, İskandinav mitolojisi
Arkadaşlar Cihaz TV her gün güncel olarak her bütçeye uygun laptoplar paylaşıyor. Bunu bir çok kişi bilmiyor çünkü aynı bütçede çok iyi laptoplar varken insanların daha alt segment laptoplar ya da Monster/Excalibur gibi markaları önerdiklerini gördüm. Bu konuyu kaydedip her gün güncel olarak en iyi laptoplara ulaşabilirsiniz. Öneri yaparken buradan faydalanabilirsiniz.

LoserIl

80+ Silver
En İyi Cevap
1
çok yararlı bir şey teşekkür ederiz şimdiden. Umarım çok kişinin işine yarar da monster falan almazlar

StrangerIX

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,190
İsim
Baran Kut
Arkadaşlar Cihaz TV her gün güncel olarak her bütçeye uygun laptoplar paylaşıyor. Bunu bir çok kişi bilmiyor çünkü aynı bütçede çok iyi laptoplar varken insanların daha alt segment laptoplar ya da Monster/Excalibur gibi markaları önerdiklerini gördüm. Bu konuyu kaydedip her gün güncel olarak en iyi laptoplara ulaşabilirsiniz. Öneri yaparken buradan faydalanabilirsiniz.

Oh be. Sonunda şu şekilde öneri yapan bir yer buldum. Yönlendirme konusunda yardımcı olabilir.

GirayHan

80+ Platinum

Margot Robbie

80+ Titanium
En İyi Cevap
2
Dahası  
Reaksiyon skoru
60,765
İsim
Margot Robbie
İlgilendiği Kategoriler
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
geçen bunu aldım bende peşin 12x taksitle 5k'da kupon vardı 22 küsüre geldi. cihaz tv'nin listesinde de varmış :D

Mesaj otomatik birleştirildi:

eleman monster'da önermiş ama :D anlayamadım bende.
Hayırlı olsun iyi fiyata gelmiş.
Monster kesinlikle alınmaz demiyoruz kastettiğim şey o değil, o fiyatta başka laptop yoksa tabii ki alınır ancak yüksek bütçelerle veya aynı bütçede Hp, Acer, Legion, Msi, Asus gibi markalar varsa tercih etmelerini önermem.

GirayHan

80+ Platinum
Hayırlı olsun iyi fiyata gelmiş.
Monster kesinlikle alınmaz demiyoruz kastettiğim şey o değil, o fiyatta başka laptop yoksa tabii ki alınır ancak yüksek bütçelerle veya aynı bütçede Hp, Acer, Legion, Msi, Asus gibi markalar varsa tercih etmelerini önermem.
Teşekkürler hocam.

valla forumda ne kadar okuduysam kesinlikle alınmaz diyenler çok daha fazla.

Margot Robbie

80+ Titanium
En İyi Cevap
2
Dahası  
Reaksiyon skoru
60,765
İsim
Margot Robbie
İlgilendiği Kategoriler
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Teşekkürler hocam.

valla forumda ne kadar okuduysam kesinlikle alınmaz diyenler çok daha fazla.
Hocam valla ne yalan söyleyeyim objektif olmak adına öyle yazıyorum yoksa bana göre hiç ama hiç alınmaz. Monster kullanıcısıyım bu arada 3 sene oldu. Artık daha iyidir modelleri eyvallah da yani gerek yok be o kadar markanın modelin arasında.

GirayHan

80+ Platinum
oled ekran dısında bı ozellıgı yok gıbı sankı hocam
iş bilgisayarı zaten. oled ekran işlemcisi iyi ramler iyi ağırlık iyi 1.25kg ekran aydınlatması var alüminyum gövde parmak izi okuyucu var 2 thunderbold girişi var pil süresi iyi beni götürür. oyuncu bilgisayarı almak istesem farklı alırdım. mobilite önemli benim için

Senerr

80+ Bronze
Hocam valla ne yalan söyleyeyim objektif olmak adına öyle yazıyorum yoksa bana göre hiç ama hiç alınmaz. Monster kullanıcısıyım bu arada 3 sene oldu. Artık daha iyidir modelleri eyvallah da yani gerek yok be o kadar markanın modelin arasında.
Türk markalarından bahsediyorsun sanırım Monster ve Casper'dan. Öylseyse sizi anlıyorum çünkü bunları almak risk bence zira parçaları kasaları falan toplama gibi sağdan soldan geliyor. Kasa Tayvan oluyor anakart bilmem nereden o yüzden sıkıntı. Yani Asus mesela genelde kendi ürettiği kasasını kullanır. Bu yerli markaların fiyatlarını gerçekten kampanyasında yakalarsanız böyle 3 4K daha ucuza muadili performans veren ürünler alabiliyorsunuz başka numaraları yok.

LoserIl

80+ Silver
En İyi Cevap
1

Evanescence

80+ Bronze
günün yemek menüsü gibi laptop mu çıkıyormuş her gün. bu arkadaş teknosa vatan daki satış elemanları gibi verdiği linklerden ürün aldığınızda komisyon alıp keyfine bakıyor.

Top Bottom