Neler Yeni

Laptop önerisi 8k-9k civarı

Dahası  
Reaksiyon skoru
1
İsim
Egemen Ersan
Merhaba yks tercih sonuçları açıklanınca bir laptop almayı düşünüyorum.

Asus TUF Gaming F15 FX506LI-HN077-GAMING Intel Core i5 10300H 16GB 512GB SSD GTX 1650 Ti Freedos 15.6" FHD 9,190 TL​

Acer Nitro 5 Intel Core i5 10300H 16GB 512GB SSD GTX1650Ti Freedos 15.6" FHD Taşınabilir Bilgisayar NH.Q7JEY.001 8,800 Tl​

Hangisini önerirsiniz? (Bu fiyatlarda başka önerebilceğiniz laptoplar olursa sevinirim)
Isınma sorunu vs olmasını istemiyorum
Ekranın görüntü kalitesininde güzel ve canlı olmasını istiyorum
Şimdiden teşekkür ederim

Mazael

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
157
İsim
atlas
Linux kullanıcak isen 2 laptopuda tavsiye etmem. Linux'ta hem dahili hem harici ekran kartı olduğunda kernel çöküyor güncellemeye çalışırken , eğer linuxa giricek bu konuya dikkat et.

Necrotic

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
353
İsim
Orkun
İlgilendiği Kategoriler
Hepsi.

bunlara bakabilirsiniz. Isınma laptoplarda olacaktır arkasını yüksek tutarak biraz daha serin kullanım yapabilirsiniz ama ısınmayan oyuncu laptopu bu fiyatta olmaz gibi.

AhmetN

80+ Gold
En İyi Cevap
3
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,696
İsim
Ahmet
İlgilendiği Kategoriler
Uzay-Bilim, Müzik
Linux kullanıcak isen 2 laptopuda tavsiye etmem. Linux'ta hem dahili hem harici ekran kartı olduğunda kernel çöküyor güncellemeye çalışırken , eğer linuxa giricek bu konuya dikkat et.
Nedir bu linux korkusu? Alınca zaten en fazla 1 saat içinde çok kolay şekilde Windows 10 kurulabilir. Sırf Linux diye cihazlara önyargı yapmayın. Linux olmasının sebebi Win10 orijnal anahtarının çok pahalı olması.

Mazael

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
157
İsim
atlas
Nedir bu linux korkusu? Alınca zaten en fazla 1 saat içinde çok kolay şekilde Windows 10 kurulabilir. Sırf Linux diye cihazlara önyargı yapmayın. Linux olmasının sebebi Win10 orijnal anahtarının çok pahalı olması.
Hayır ? Linux çok daha iyi bir işletim sistemi ve alakası yok dediğiniz ile. Özelleştirmeleri olsun ekleyebileceğim şeyler olsun masaüstü ortamı olsun ki bunlar çok boş sebepler windowstan daha iyi. Linux windows key pahalı diye kurulan işletim sistemi değil windows berbat olduğundan kurulan bir işletim sistemi.

AhmetN

80+ Gold
En İyi Cevap
3
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,696
İsim
Ahmet
İlgilendiği Kategoriler
Uzay-Bilim, Müzik
Hayır ? Linux çok daha iyi bir işletim sistemi ve alakası yok dediğiniz ile. Özelleştirmeleri olsun ekleyebileceğim şeyler olsun masaüstü ortamı olsun ki bunlar çok boş sebepler windowstan daha iyi. Linux windows key pahalı diye kurulan işletim sistemi değil windows berbat olduğundan kurulan bir işletim sistemi.
O zaman neden kimse Linux kullanmıyor? Çünkü çoğu uygulamanın desteği yok. Ee istediğim uygulamayı kullanamayacaksam neden iyi olsun ki? En basiti, Adobe uygulamalarının Linux desteği yok.

Mazael

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
157
İsim
atlas
O zaman neden kimse Linux kullanmıyor? Çünkü çoğu uygulamanın desteği yok. Ee istediğim uygulamayı kullanamayacaksam neden iyi olsun ki? En basiti, Adobe uygulamalarının Linux desteği yok.
Linux kullananlar oyun oynamak için ya da office programı gibi adobe gibi şeyleri kullanan kullanıcılar için değil ki ?

Mazael

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
157
İsim
atlas
Dahası  
Reaksiyon skoru
1
İsim
Egemen Ersan
hayır linux düşünmüyorum windows kurcam
Mesaj otomatik birleştirildi:

bunlara bakabilirsiniz. Isınma laptoplarda olacaktır arkasını yüksek tutarak biraz daha serin kullanım yapabilirsiniz ama ısınmayan oyuncu laptopu bu fiyatta olmaz gibi.
oyun testlerini vs izlediğim zaman diğer laptoplarla arasında ciddi fark gördüm mesela acer nitro 5 de cpu sıcaklığı zorlayan oyunlarda en fazla 70 gördü izlediğim test videosunda

oyun testlerini vs izlediğim zaman diğer laptoplarla arasında ciddi fark gördüm mesela acer nitro 5 de cpu sıcaklığı zorlayan oyunlarda en fazla 70 gördü izlediğim test videosunda
ama teşekkür ederim önerilerin hp power ı beğendim

DOGANALPASLAN

80+ Gold
En İyi Cevap
10
Linux kullanacağını nereden çıkardın?

Necrotic

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
353
İsim
Orkun
İlgilendiği Kategoriler
Hepsi.

ama teşekkür ederim önerilerin hp power ı beğendim
acer nitro serin çalışacaktır ama forumlarda acer nitro olmasına rağmen oyunlarda yüksek ısılar görüp bunu belirten kişiler vardı. Nitro serisi turbo fan ile serin çalışabilir ama laptoplar genel olarak serin çalışabilecek soğutmalara sahip değil. olanlar ise bu kadar ucuz değil.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Çevrim içi yöneticiler

• B1L0
    Hayırlı forumlar

Forum istatistikleri

Konular
1,032,960
Üyeler
163,746
Son üye
muzoboy