Laptop Onerisi 30k butce max

Nix0rM

80+
Reaksiyon skoru
117
Bütçe
30000
Huawei D16 I9 13900H islemcili versiyonu aklimda ogrenci indirimiyle 31.5k ya geliyor alinir mi?
Genelde adobe programlari ve ofis programlari kullanacagim hem ufak tefek freelancer isler icin hem de okul dersler icin kullanabilecegim bir sey ariyorum onerilere acigim.

Ayrı bir ekran kartı yoksa,Amd islemcili seçin. Onboard ekran kartıyla heroyunu oynatıyor AMD 7000 serisi.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Grafik program, oyun ve genel performansi değişir makinenin.

Ayrı bir ekran kartı yoksa,Amd islemcili seçin. Onboard ekran kartıyla heroyunu oynatıyor AMD 7000 serisi.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Grafik program, oyun ve genel performansi değişir makinenin.
Derdim oyun degil acikcasi. Oyun icin oyuncu laptopu bakardim, tasimasi ve sarji ayri dert.

Derdim oyun degil acikcasi. Oyun icin oyuncu laptopu bakardim, tasimasi ve sarji ayri dert.
Onboard ekran kartından bahsedlyoruz. Oyuncu laptopu değil. Onboard ekran kartı genel işleyişi de etkiler.
Kararliysaniz bahsettiğiniz aleti alın. Sormaniza gerek yok.

Onboard ekran kartından bahsedlyoruz. Oyuncu laptopu değil. Onboard ekran kartı genel işleyişi de etkiler.
Kararliysaniz bahsettiğiniz aleti alın. Sormaniza gerek yok.
Kararli olmadigimdan oturu danismak istedim. Onboard ekran kartli bir AMD laptop onerirseniz mutesekkir olurum

Kararli olmadigimdan oturu danismak istedim. Onboard ekran kartli bir AMD laptop onerirseniz mutesekkir olurum
bence işlemci amd al ztn az güç tüketiyor ve performansıda gayet iyi ben 5700u kullanıyorum max 25w tükettiği için 1 gün kullanabiliyorum 7730u tercih edebilirsin 7520u önermem güçlü değil ama 7530u alınabilir

Geri