Laptop önerisi (70k)

jeyav

80+
Reaksiyon skoru
77
Bütçe
70000
Merhaba arkadaşlar 70k ya kadar bütçem var. Bilgisayar mühendisliği öğrencisiyim. hem oyun oynayabileceğim hem de yazılım işlerini halledebileceğim fazla ağır ve büyük olmayan (max 16") laptop önerir misiniz?

Merhaba arkadaşlar 70k ya kadar bütçem var. Bilgisayar mühendisliği öğrencisiyim. hem oyun oynayabileceğim hem de yazılım işlerini halledebileceğim fazla ağır ve büyük olmayan (max 16") laptop önerir misiniz?

Bu ikisinden birini tercih edebilirsiniz.

büyük ekran isteren bu cihazı tercih edebilirsin.

16 inç istediğini fark etmedim kb

arkadaşın attığı iki seçenekte güzeldir. GameGaraj modelini denemedim ama güzel olduğuna eminim , MSİ crosshair 16hx modelinin aynısı.
HP ve Gigabyte modelini test ettim harika cihazlar bazı eksi yönleri var elbet. Merak ettiğin soru varsa sorabilirsin.

Son düzenleme:

büyük ekran isteren bu cihazı tercih edebilirsin.

16 inç istediğini fark etmedim kb

arkadaşın attığı iki seçenekte güzeldir. GameGaraj modelini denemedim ama güzel olduğuna eminim , MSİ crosshair 16hx modelinin aynısı.
HP ve Gigabyte modelini test ettim harika cihazlar bazı eksi yönleri var elbet. Merak ettiğin soru varsa sorabilirsin.
hp nin sorunu nedir acaba ya da tercih etsen hangisini edersin

hp nin sorunu nedir acaba ya da tercih etsen hangisini edersin
Hp termal sıcaklık konusunda enfes cihaz en iyilerden .Ekranı üzmez ama aorus da etmez. Onun dışında büyük cihaz izlemesi keyifli taşıması daha zor. Pil olarak orta sayılır. Omen hub ise kullandığım en stabil yazılımlardan. Eksi olarak FHD olması ,alüminyum olmaması kötü.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Ekran ,tasarım ve taşıma kolaylığı yüzden aorus seçerdim ,okula götürmesi kolay olsun diye.

Geri